Heti tarot-előrejelzés: szedd össze magad!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: szedd össze magad!

Heti tarot-előrejelzés: szedd össze magad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Az élet jó és rossz dolgok váltakozásából áll. Hol hosszabb, hol rövidebb ideig tapasztaljuk a pozitívat, ám ha valami negatív esemény miatt mélypontra kerülünk, akkor sem szabad depresszióba esnünk. Minden rosszból van kiút! Erre lesz jó példa ez a hét is, amikor a mélyből hirtelen a magaslatokra törhetünk. 

Hétfő – november 18. (Torony):
Ez a hét nem éppen a legjobban kezdődik. Ami eddig biztos volt a hetünkkel kapcsolatban, az ma teljesen összezavarodhat. Megbeszéléseket, de néhány jó előre megtervezett eseményt, programot is lemondhatunk, illetve elhalaszthatnak. Mindez akár jóval is járhat, mert tudnunk kell, hogyha valami összedől, az épp azért van, mert nem jól építettük fel, azaz az aktuális helyzet nem jó. A feladat: építsünk egy újat, és jobban gondoljuk át cselekedeteinket, a lépéseket többször fontoljuk meg.

Kedd – november 19. (Mértékletesség):

Ma óvatosan kell bánnunk mindennel, amihez fogunk. Legyen szó étkezésről, beszédről, vagy más egyébről. Könnyen mondhatunk olyat, amivel társainkat megbánthatjuk, vagy éppen könnyen eshetünk túlzásba étkezés terén, amikor magunknak ártunk, hiszen mindent bekebelezünk, ami ehető. Figyeljünk oda arra, hogy egészségesen táplálkozzunk. A párkapcsolatunkban viszont egy igazán tüzes este várható. Engedjük, hogy az este a szeretet és a szerelmeskedés körül forogjon.


Szerda – november 20. (Ítélet):
Ha egy hivatalos ügy végére várunk, nagy az esély arra, hogy határozatot kapjunk a végkimeneteléről. Érdemes azoknak figyelni, akiknek nincsen munkahelyük, mert könnyen találhatnak számukra megfelelő, sikeres álláshirdetést az újságokban, vagy az interneten. Ma a torkunk érzékenyebb, könnyebben kaphatunk mandula- és torokgyulladást. Kerüljük a negatív társaságot, mert nagyon lemerülhetünk energetikailag.

Csütörtök – november 21. (Szerencsekerék):

A hét közepén megmozdul valami, és a sors kereke pozitív irányba fordul. Mindazon negatív történésekért, amelyeket elszenvedtünk hétfőn, kedden és szerdán, ma kárpótlást kapunk. Fittek, energikusak, és egészen biztosan jó kedélyűek leszünk. A mai napot a tiszta szeretet energiái hatják át.

Péntek – november 22. (Igazságosság):

A pénteki napon komoly pozitív energiák szabadulnak fel. Ezeket az energiákat arra is használhatjuk, hogy családtagjainknak boldogságot okozzunk, hisz ahhoz, hogy öröm üljön szeretteink arcára, nem kell több ezer forintos ajándék, elég egy jó szó, egy kis törődés, és örök emlék marad a nap! Ma figyeljünk arra, hogy ne essünk el futás, esetleg járás közben, mert a mai csonttöréseknek nagy eséllyel műtét lesz a vége.

Szombat- Vasárnap – november 23.-24. (Ördög):
A kisördög feltámadhat bennünk, és a hétvége elejét lustálkodással, pihenéssel tölthetjük. A táplálkozással most is érdemes vigyázni, mert a nehéz, zsíros ételek nagyobb eséllyel ragadhatnak meg szervezetünkben, amelyeket később csak egy méregtelenítés segítségével tudunk kimosni szervezetünkből. A hasi részünk az, ami érzékenyebb lesz, mint általában. Kerékpárosok figyelem, óvatosan tekerni, mert egy rossz esés és a legrosszabb helyen érhet minket fájdalom! Az este folyamán meditáljunk egyet!

Papp Máté - tarot kártya elemző
Telefonszám: 06 30 369 8357 (/Hívható minden nap 15:00 - 21:00 között!//)/
Skype: matthewecske
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x