Szerdai angyali üzenet: Éld az életed a figyelem által!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Éld az életed a figyelem által!

Szerdai angyali üzenet: Éld az életed a figyelem által!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Vajon amikor reggel felkelsz, pontosan tudod, mit csinálsz? Vagy csak követed a megszokott rutint, fürdés, öltözködés, reggeli, fogmosás stb. Közben pedig a gondolataid, már azon járnak mit kell ma megtenned, mi vár a munkahelyeden, vagy épp kivel van találkozód és már előre megtervezed, hogyan is fog lezajlani.  


Rendezvénynaptár
Vagyis NEM VAGY A JELENBEN! Pedig ez nagyon fontos, hisz életedet mindig a jelenben éled, sohasem a múltban, vagy a jövőben, csakis a jelenben. Ébredj hát fel és tanuld meg élvezni az életedet a jelen pillanatában!

Kezdjük egy egyszerű dologgal! Élvezd az élet finom, rágás közben ízlelgethető ételét! A gondolataidat kapcsold ki és engedd érvényesülni az érzékszerveidet! Ha figyelsz és tudatában vagy a pillanatnak, akkor észreveheted annak minden rejtett csodáját, minden szépségét, titkát, ízlelheted aromáját, és így a részeddé válik majd. Ha a pillanatban vagy, és figyeled a közben felmerülő érzéseidet, figyeled a tested rezgéseit, akkor ezeken keresztül pontosan tudni fogod, mi a jó. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, az egyszerűek éppúgy megteszik. Például egy finom étel elfogyasztása, vagy egy jó könyv elolvasása, egy igazán jó beszélgetés, ami felemeli mindkét felet.
Ha megéled a pillanatot, ha jelen vagy, akkor sokkal örömtelibb, élvezetesebb lesz. Ugye nem is olyan nagy ördöngősség ez? Valóban nem, de sajnos ti emberek egyre kevésbé tudjátok, hogyan örüljetek az élet legapróbb dolgainak is, ezért aztán kívülről várjátok a segítséget, függővé váltok másoktól az érzelmeitek által. Így pedig rövid úton elvesztitek a szabadságotokat, mert a függőséggel megérkezik a félelem is. Mi van, ha elveszítem a másik szeretetét, mi van, ha elbukom, ha nem sikerül, mi van, ha hibázom, mi van, ha…..


És bár igazából utálod ezt a helyzetet, nem érzed jól magad benne, de mivel már megszoktad és itt tudod mindennek a „helyét”, ezért nem változtatsz rajta. Fel sem merül benned, hogy másképp is lehetne. Pedig jól jegyezd meg a BOLDOGSÁG BENNED VAN! Soha nem rajtad kívül találod.  A gond az, hogy másoktól teszed függővé a boldogságodat. Mindig arra fókuszálsz, ami nincs, a hiányra összpontosítasz az életedben és nem azokra a dolgokra, amik már megvannak. Mindig feltételekhez kötöd a boldogságodat (majd ha…), így a jövőbe helyezed, és hagyod elmenni magad mellett a jelen pillanatot, ahelyett, hogy élveznéd és megélnéd. Mekkora tévedés ez! Hisz csak a jelen pillanat létezik! A múlt már elmúlt, a jövő pedig még meg sem történt!


Nincs időtök élvezni az életet! Mi lenne ha végre szánnál időt rá? Ha nem csak szenvednél, ítélkeznél, aggódnál állandóan? Ha nem hibáztatnád, magadat, vagy másokat, ha nem éreznél állandóan bűntudatot, ha nem sanyargatnád magad, hanem végre élveznéd az életed minden egyes csodálatos pillanatát?

Lassíts! Érezz! Ízlelj! Hallj! Láss! Hagyd megelevenedni az érzékszerveidet! Ülj le és figyelj a pillanatra! Meglátod, mennyi csoda történik majd veled.

Szöveg: Aliyah


 
 
[ 3343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x