Élet: újratervezés!
Címlap / Ezotéria / Élet: újratervezés!

Élet: újratervezés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Szinte mindannyiunk életében elérkezik az a pont, amikor a belső hang azt mondja itt az ideje leülni és értékelni, majd bizonyos dolgokon változtatni. Sokaknak ez a az igény születésük napján, másoknak szilveszter éjszakáján érkezik meg. De van, hogy csak úgy jön.  

Ülsz. Értékelsz. Mi jó, mi nem jó. Minden jó? Semmi nem jó? Mi az érzés, ami belül kavarog? Vagy csupán simogat? Jó érzés? Vagy csak elviseled? Netán már elviselhetetlen?

Valóban eljött az idő, hogy kicsit befelé figyelj. Indulj egy kicsit önmagadba és kiránduld végig az életed minden rétegét. Hiszen te nem csupán dolgozol és szeretsz, sörözöl, vacsorázol és moziba mész, hanem ha mélyebbre megyünk akkor az is kiderül mit miért teszel. Vagy miért nem teszel.


És itt a kulcsa az egésznek. Miért csak ilyen munka jár, amiben most dolgozol? Miért nem értjük meg egymást a párommal? Miért nincsenek barátaim vagy ha vannak miért olyanok, amilyenek? Miért érzem magam furán bizonyos szituációkban vagy helyszíneken?

A válaszok mind benned vannak. Rég elfeledett sérelmek, felszínen elfedett sebek és meg nem válaszolt kérdések sorakoznak benned és mind-mind feldolgozásra vár.


Ha pedig sikerült ezeket feldolgozni, akkor kicsit mintha minden a helyére ugrana: másként látod majd a párkapcsolatod, felismered a valódi szerelmet, letisztulnak a munkahelyi konfliktusaid és elindul a valódi Teremtés. Minden amire igazán vágysz, megtalál.

Tárjuk fel életünket rétegről-rétegre: Az Újratervezés Napja!

Ez az a nap amikor megtanulhatod hogyan bánj az Új Energiával és ezáltal hogyan viszonyulj az Új Önmagadhoz.

Technikák, fortélyok, titkok...

Kérd a részletes tájékoztatót vagy jelentkezz (maximum 8 embert tudunk fogadni):
info@egyharom.hu
o6 3o 754 68 o9
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9263 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x