Kinek mit hoz 2014? A Szűz és a Mérleg
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A Szűz és a Mérleg

Kinek mit hoz 2014? A Szűz és a Mérleg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben. 

Általában a Szűzről
Ezzel lepje meg magát: Nem lehet mindig csak dolgozni! Keresse meg életében az örömforrásokat! Barátok, nagy beszélgetések, felhőtlen együttlétek – ez kell Önnek!
Erre figyeljen: Bízzon jobban az emberekben! Ha nem tudja, hogy áll valakivel, agyalás helyett figyeljen megérzéseire! Nem fog csalódni bennük.

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Olyan társra vágyik, aki mellett biztonságban érzi magát. Az idősebb korosztályban érdemes körülnéznie, s főleg az első negyedévben van esélye, hogy megtalálja a nagy Ő-t.
Kapcsolatban élőknek: Kivételesen szép év jön. Feltéve, hogy párját nem akarja a saját képedre formálni, hanem elfogadja olyannak, amilyen és szereti őt, feltételek nélkül.Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Ön szóban és írásban is roppant pontos és precíz, de hajlamos elveszni a részletekben, erre figyeljen! Áprilisban és novemberben lesz szellemileg a legaktívabb.
Alkalmazottaknak: Váratlanul felbukkanó lehetőségekre számítson! Az első negyedév lesz a legintenzívebb, május közepétől már várhatóak az első eredmények, augusztus közepén lesz a csúcsidőszaka.
Vállalkozóknak: Ne számítson könnyű sikerekre! Csak hosszú, kitartó munkával tud előbbre jutni. Az első félév anyagilag kockázatos, legyen óvatos!
Befektetés: Anyagilag szeptember közepe a legszerencsésebb. Hosszú távú befektetésekben gondolkodjon, ingatlanban, földekben!
Aranytanács, ha munkát keres: Ne dobja el mindjárt a felbukkanó lehetőségeket! Kifogást mindenben lehet találni, de inkább a megoldást keresse! Higgyen benne, hogy megtalálja!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: A legérzékenyebb területe a gyomor-bélrendszer, ami sokszor lelki szinten indul el. Ha problémája van, gondolkodjon el azon, mit nem tud megemészteni, mit nem tud elfogadni?
Az Ön egészségőre 2014-ben: Segíthet, ha bio élelmiszereket fogyaszt, előnyös lehet a méregtelenítés, valamint a vegetáriánus koszt.Általában a Mérlegről

Ezzel lepje meg magát: Ismerjen meg minél többet a világból! Hívja az ismeretlen, várják a kalandok, a nagy barátságok. Csak el kéne határoznia magát.
Erre figyeljen: Nem elég, hogy mások igényeire figyel, a saját érdekeit sem szabad figyelmen kívül hagynia. Az a dolga, hogy a kettőt összehangolja.

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: A szerelem váratlanul érkezhet az életébe, május első fele komoly lehetőséget rejt! Vízöntők, Kosok érkezését várhatja!
Kapcsolatban élőknek: Az év kapcsolata megújulását hozhatja, az első félév számos alkalmat ad rá, hogy végiggondolja párjával, merre tovább, a többi ennek sikerén múlik!


Munka/pénzügyek/hobby:
Tanulóknak: Figyeljen az első gondolatokra, most bejönnek. Ha sok energiát fektet a tanulásba, most megtérül, különösen márciusban és májusban.
Alkalmazottaknak: Az év eleje még kissé döccenős lehet, de márciustól egyre több lehetőségre számíthat. Jöhet olyan állás is, ami áldozatot követel. Vagy kevesebbet keres, vagy olyan munkát ajánlanak, aminél többre tartja magát.
Vállalkozóknak: Mindenképp társas vállalkozásban gondolkodjon, a márciusi időszak új cég alapítására, május a meglévő felfejlesztésére jó.
Befektetés: Május végén lesz a legtöbb pénze, érdemes eltenni belőle egy kicsit nehezebb időkre. Családi befektetésben gondolkodjon!
Aranytanács, ha munkát keres: Először saját magának kell elhinnie, hogy megéri Önt foglalkoztatni. Fejlessze önbizalom- és önérvényesítő képességét!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: A harmónia megteremtése Önnek elengedhetetlen. Hajlamos magát okolni mindenért, s figyelmen kívül hagyni saját igényeit. Figyeljen teste jelzéseire és adja meg neki, amire szüksége van!
Az Ön egészségőre 2014-ben: Étkezzen egészségesen és mozogjon sokat, hogy a kilók ne okozzanak plusz feszültséget!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x