Kinek mit hoz 2014? A Nyilas és a Skorpió
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A Nyilas és a Skorpió

Kinek mit hoz 2014? A Nyilas és a Skorpió

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben 

Általában a Skorpióról

Ezzel lepje meg magát: Nagyon jót tenne egy kis önismereti kurzus. Ahol mélyen leáshat magába és megkeresheti működésének okait, lehetőségeit.
Erre figyeljen: Ha magányos, először saját magához kell megtalálni az utat. Utána már könnyebben tud elfogadni másokat is.

Párkapcsolat /szerelem


Egyedülállóknak: Ha még egyedül van, november közepén van rá esélye, hogy megtalálja az igazit. Vigyázzon rá, hogy mindennapi hangulata ne nyomja bélyegét kapcsolatára!
Kapcsolatban élőknek: Szenvedélyes és szélsőséges, s egyáltalán nem könnyű megszelídíteni. Olyan társra szüksége, aki nyugalmat biztosít. Erre áprilisban és júniusban lesz a legnagyobb esélye.


Munka/pénzügyek/hobby:

Tanulóknak: Jól vág az agya, de a hirtelen felindulásból hozott döntésekre, kijelentésekre vigyáznia kell. Gondoljon át mindent alaposan!
Alkalmazottaknak: Tele lesz lehetőséggel, melyek egyik pillanatról a másikra adódnak majd. Olyan munkákra is számíthat, melyek távol állnak az eddigiektől, viszont anyagi és szellemi függetlenséget hoznak.
Vállalkozóknak: Augusztus a legjobb időszaka. Igaz, sok munkával és nagy harcok árán, de komoly eredményekre számíthat. Új vállalkozás esetén utazási vagy „vizes” bizniszben gondolkodjon!
Befektetés: Az év vége hozza a nagy lehetőséget, de az utolsó hónapokban már tudni fogja, merre induljon el. Valószínűleg több variáció közül is választhat, bízzon a megérzéseiben!
Aranytanács, ha munkát keres: Nehezen viseli, ha mások akarják irányítani, ezért olyan munkát keressen, ahol megőrizheti önállóságát.

Egészség


Általános jó tanácsok a jegyre: Nézzen szembe félelmeivel! Nézze meg kikhez, és mikhez kötődnek, és engedje el őket!
Az Ön egészségőre 2014-ben: Meditáljon, relaxáljon minél többet, hogy közelebb kerüljön magához, belső énjéhez. A pozitív gondolkodás is elengedhetetlen!

Általában a Nyilasról

Ezzel lepje meg magát: Önnek minden napra kell egy kis örömforrás. Sose feküdjön le addig, míg nem találta meg az aznapi boldogságpillanatot.
Erre figyeljen: Ahelyett, hogy ítéletet mond mások felett, gondolja végig saját életét, s mutasson példát! Nem mindegy, mit látnak barátai, szerettei.

Párkapcsolat /szerelem


Egyedülállóknak: Augusztus elején van kilátás új szerelemre, de addig egyébként is nehezen viselné a kötöttségeket. Maximum kalandok jöhetnek szóba.
Kapcsolatban élőknek: Kapcsolata folyamatos megújulást kíván, s bizony lehetnek nehezebb időszakok is. Mindig beszéljék meg problémáikat, így elkerülhető, hogy olyan döntést hozzanak, amit később megbánnak.Munka/pénzügyek/hobby:

Tanulóknak: Ha időközben elszáll a lelkesedésre, mindig figyelmeztesse magát a céljára. Május vége a legjobb időszak, kitartást és jó kommunikációs készséget hozhat.
Alkalmazottaknak: Ha eddig nehézségei voltak, márciustól javul a helyzet, augusztus második fele és szeptember pedig karriere csúcsát jelentheti. Dolgozzon keményen!
Vállalkozóknak: Október elején vissza nem térő lehetőségre számíthat. Az átütő sikerhez azonban igencsak aktivizálnia kell magát. Kosok, Oroszlánok, Vízöntők segíthetnek a legtöbbet.
Befektetés: Május végén fektessen be, ha hosszú távon gondolkodik. Jól tenné, így legalább nagyobb lélegzetű projektekre is lesz pénze később.
Aranytanács, ha munkát keres: Ne csak a megélhetésre gondoljon, olyan munkát keressen, amit élvez is. Gondolkodjon nagyban, az év második felében meglesz az eredménye!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: Figyeljen a mértékletességre, mindenben! Egyen lassan, többször keveset, s jól rágja meg az ételt. Így nem csak a pluszkilókat, hanem a lelkiismeretfurdalást is elkerülheti.
Az Ön egészségőre 2014-ben: Kerülje az alkoholt, viszont egyen sok magnéziumot és ásványi anyagot tartalmazó ételt. A banán és mogyorófélék különösen jót tesznek.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x