Gyerekhad karácsonykor
Címlap / Ezotéria / Gyerekhad karácsonykor

Gyerekhad karácsonykor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Ha együtt karácsonyoztok a rokonokkal, nem árt egy kis tervezés, hogy megelőzd az összetűzéseket a gyerekek között. Karácsonykor minden gyerek izgatott, nehezebben fegyelmezi magát. Ha ő van otthon, nemcsak a nagy felhajtást, hanem a birtokháborítást is el kell viselnie. 

1.    Ne az unokatesók érkezése előtti pillanatban adjátok oda a „főajándékot”! A kisgyerek képtelen türelmesen elviselni, hogy a „betolakodók” kivegyék a kezéből, vagy akár megközelítsék.

2.    A nagyobb gyerekek akkor kapják meg a kis darabkákat, sérülékeny részeket tartalmazó ajándékot, amikor a kicsik alszanak! Erre jó az ebéd utáni alvás, de az is jó, ha az esti, totyogómentes nyugalmat használjátok ki.

 
3.    Osszátok el a gyerekeket! Egy felnőtt játsszon egy-két gyerekkel, a másik színezzen, vagy fessen, a harmadik ölelgesse, aki elfáradt.

4.    Ha hosszú a parti, és jó a környék, menjetek ki a gyerekekkel! Lehet hóembert építeni, köveket dobálni a folyóba, tobozt keresni a parkban, megtölteni a madáretetőket. Aki otthon marad, kicsit fellélegezhet, aki kimegy, újabb élménnyel lesz gazdagabb.

5.    Legyenek a kezed ügyében kellékek valami meglepő, izgalmas trükkhöz, ami felvidítja, megnyugtatja, eltereli a békétlen gyereket: csillagszóró, tűzijátékos gyertya, lufi, buborékfújó, konfetti.

6.    Ne nézd el a rendzavarást, csibészkedést, kötekedést! Ugyanaz a rend érvényes, mint máskor, hiába van karácsony. Ha szükségesnek látod, beszéld meg előre a felnőttekkel, hogy ez a te házad, a te játékszabályaid érvényesek az ünnepek alatt is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3393 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x