Bujább szex, több konfliktus: szerelem újratöltve
Címlap / Ezotéria / Bujább szex, több konfliktus: szerelem újratöltve

Bujább szex, több konfliktus: szerelem újratöltve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha azt hitted, hogy az idei év volt életed eddig legviharosabb időszaka, akkor ideje felkészülnöd az elkövetkező esztendőre, mert olyan dolgokkal találhatod szembe magad, amire még álmodban sem számítottál.  

Nem szeretnénk semmiféle jóslatba belebonyolódni csupán néhány olyan dologra felhívni a figyelmeteket, amellyel számolhatunk a jövő évben.

Mint azt már több helyen olvashattátok hamarosan megismerhetjük azt az évet, amilyen még nem igazán volt: felfokozott, ellenállókat padlóra küldő és számos változást eredményező esztendőnek nézünk elébe.

Ha boldog párkapcsolatban élsz számolnod kell azzal, hogy az előttetek álló változás komoly erőpróbákat tartogat mindkettőtök számára. Az alkalmazkodás már kevés lesz, az elfogadás és esetleges megértés korszaka lesz ez, amikor együtt maradhattok, ha bírjátok az iramot és képesek vagytok félretenni a büszkeségeteket.


Ha házasságban élsz bizony fel kell végre ébredned: a társad ennyi idő után is képes változni, sőt talán olyan dolgokkal fogsz szembesülni most amiről álmodni sem mertél. Új érdeklődési kör, új hóbortok, hatalmas változások egy akár több évtizede mozdulatlan társas kapcsolatban. Kitartás és figyelem a másikra - ez a titka az elkövetkező közös békéteknek.

Ha szembetalálod magad az Ikerlángoddal: ha eddig nem találkoztál vele jövőre esélyes, hogy mind többetekkel megtörténik. Ha mindez úgy következik be, hogy párkapcsolatban élsz, akkor számolnod kell mindennel, akár a házasságod végével is, de mielőtt végleg felégetsz magad mögött minden hidat éld meg az Ikerláng kapcsolat legmélyebb és legmagasabb fokozatait, mert csak így tudod mi az amiért felborítod az életed. A szexuális energiák és az abból fakadó belső feszültség jövő évben még inkább növekszik, így ne csodálkozz ha olyat teszel amire még sosem gondoltál.

Legyen szép és eredményes a jövő esztendő mindenki számára!

Haen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5339 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x