Életek: újratervezve!
Címlap / Ezotéria / Életek: újratervezve!

Életek: újratervezve!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Te is azok közé a tömegek közé tartozol, akik megfogadták, hogy mostantól jobban figyelnek önmagukra és saját sorsuk kovácsaiként ébrednek minden reggel?  

Emberek százezrei szaladtak neki az új évnek fogadalmakkal, melyek fogadkozásba váltanak át hamarosan. Drasztikus változást tervezel erre az évre? Tisztában vagy önmagaddal? Min szeretnél változtatni? Hogyan kezdesz neki?

Valóban tudod, hogy mit tartogat számodra az univerzum idén? Vagy csupán részleteket hallasz ki az egészből majd reklamálva tekintesz vissza néhány hónap múlva, hogy ez az év sem úgy indult, ahogy mondták.

A jó hír: te teremted a saját valóságodat. Képes vagy rá, hogy önmagad teljes megismerése mentén új irányt vegyen az életed vagy tökéletesedjen a jelenlegi irányod.


Gondolkozol már egy ideje, hogy valahogy a nulláról kellene újra gondolni az egész életedet?
Változások sora következik be sorra és szeretnél új irányt adni Önmagadnak?

Buddhista bölcsek azt mondják, hogy ha nagy változást tervezel akkor csupán egy dologra fókuszálj, több nagy dolog már nem fér bele együtt az életedbe. De mi van akkor ha ezt az egészet nem változásként fogod fel hanem a jelenlegi életed teljes újraértelmezéseként? Ha nem apróságokon kellene változtatni hanem egy gombot kell csak átcsavarni önmagadban ahhoz, hogy mostantól úgy érezd a helyeden vagy...


AZ ÚJRATERVEZÉS NAPJA: TÁRJUK FEL ÉLETÜNKET RÉTEGRŐL-RÉTEGRE

Ez a nap Beavatás!

Beavatás Önmagadba.

Tárjuk fel Éned minden zugát, Valód minden szegletét és kutassunk Előző Életeidből hátrahagyott blokkok feloldásának megoldása után.



Ezen a napon több meditációt, elmélyülést és különleges technikát ismerhetsz meg, mellyel a következőket oldjuk:

1. ÖNMEGISMERÉS gátak feloldása - valódi szembenézés önmagaddal, egy meditáció keretein belül elsajátítsd a MEGENGEDÉST önmagad számára.

2. NŐI/FÉRFI MINŐSÉG VALÓDI MEGÉLÉS - blokkoldás, amelynek segítségével valóban megélheted vége a saját minőséged, NŐKÉNT élhetsz / FÉRFIként élhetsz.

3. PÁRKAPCSOLATI/SZERELEM BLOKKOL OLDÁSA - létező párkapcsolati konfliktusaid feloldása, szerelembevonzás, ikerláng-effektus

4. BŐSÉG BLOKKOK FELOLDÁSA - egy meditáció alatt feloldunk minden blokkot, amelyek az életedbe áramló bőséget megakadályozzák!

Ez az a nap amikor megtanulhatod hogyan bánj az Új Energiával és ezáltal hogyan viszonyulj az Új Önmagadhoz.

Technikák, fortélyok, titkok...

Január 11. 8.oo - 2o.oo óráig
Bővebb info: info@egyharom.hu vagy ITT!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3442 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x