Heti tarot-előrejelzés: vigyázz, vége a titkolózásnak!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: vigyázz, vége a titkolózásnak!

Heti tarot-előrejelzés: vigyázz, vége a titkolózásnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Az év második hetében, amikor a Hold éppen dagad sok feszültségben lehet részünk. Jobban tesszük, ha kevesebb pénzt költünk, hiszen az ünnepek alatt kialakult pénzhiányt valahogy be kell foltozni. Ehhez lehet, hogy más segítséget is igénybe kell majd venni. A párok szerelmi életét a hirtelen jött váltás megviselheti, míg a szinglik tovább élvezhetik a szingliélet áldásait (vagy átkait).  

A hét száma a kettes, ami a tarot-ban a Főpapnő száma. Valami készülőben van. Egy mindent felkavaró esemény közeleg. Jobb, ha nem kergetjük magunkat különböző hazugságokba, mert a titkok most lelepleződnek. Legyünk őszinték – mind a pénz, mind a szerelem tekintetében – és válasszuk az egyenes utat.

Pénz
Az anyagi helyzetünkben egy kisebb káosz alakult ki, ami többek között az ünnepi költekezéseknek is köszönhető. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb újra rend legyen a költségvetésünkben, ezért minden lehetőséget számításba kell venni. Nézzük meg a hirdetéseket, próbáljunk meg plusz munka által pénzre szert tenni, hogy a kialakult hiányt tudjuk pótolni. Ha nem foltozzuk be ezeket a lyukakat, később nagyon gond is adódhat, hiszen a problémát nem oldjuk meg, csak magunk előtt görgetjük tovább. A pénzügyi kérdésekre fektessünk több hangsúlyt. Amennyiben egyedül nem vagyunk képesek kezelni a kialakult helyzetet, úgy kérjünk segítséget akár családunktól, barátainktól, szeretteinktől, akik készséggel állnak majd rendelkezésünkre. Ne konkrétan pénzt kérjünk tőlük, hanem információkat. Bízzuk meg őket azzal, hogy amennyiben ha hallanak valami jó lehetőségről, akkor osszák meg velünk is.


Szerelem
Igaz visszatérünk a nagy rohanásba, de továbbra is fontos lesz az, hogy megfelelő mennyiségű időt töltsünk a párunkkal. Az ünnepek alatti sülve-főve együttlét után nagy és éles váltás lehet, ha az egymással töltött idő mennyisége napi egy, maximum két órára csökken vissza. Törekedjünk arra, hogy, amikor lehetőségünk van rá, éreztessük párunkkal mennyire fontos, de a legjobb az, ha közös programokat próbálunk beszervezni a rohanó hétköznapok egy-két szabad órájába. Amennyiben most még szingliként éljük a mindennapjainkat, akkor nagy változásokra nem kell számítani. Ugyan, ha ellátogatunk a hétvégén egy szórakozóhelyre, akkor szembe találhatjuk magunkat Don Juan-nal, vagy éppen Csipkerózsikával, de hamar visszaeshet a lelkesedésünk, hisz a kiszemelt másnak a kezét fogja majd.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x