A 9-es év Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Ezotéria / A 9-es év

A 9-es év

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Az előző évek leírásai alapján ki tudod számítani, hányas éved van jelenleg. Fontos, hogy csak a születésnapod után éled az aktuális, azaz jelenleg a 2014-es évet, addig még az előzővel kell számolnod. 

Elérkeztünk az utolsó, a befejező számhoz, azaz évhez. Utána minden kezdődik elölről, az 1-es évvel.
Ezért is ez a TISZTÁZÁS, a rendrakás éve!

Nagyon fontos, nagy jelentősége van ebben az időszakban a rendbetételnek. Ha elmulasztod, viszed tovább magaddal a következő 9 évig, legyen akár szó egy rossz kapcsolatról vagy egy megunt ruhadarabról vagy egy olyan állásról, munkáról, ami már nem okoz örömet, nincs benne a fejlődés lehetősége.
 
Alapvetően a 9-es év szellemileg nagyon jó, anyagiakra kevésbé.

Semmiféle vállalkozás elkezdésére nem alkalmas, mert túlságosan is kiszámíthatatlan a vibrálása. A 9-es számhoz a Neptunusz bolygó tartozik, ami a ködös, homályos eseményeket hordozza magában. Előre nem látható, váratlan nehézségek akadályozhatnak.


Mivel ez egy 9 éves ciklus befejező része, a legalkalmasabb arra, hogy felszámoljuk azokat a kapcsolatokat, ügyeket, helyeket, amik már csak hátráltatnak bennünket. Kiváló alkalom lakás cserére, munkahely változtatásra, megunt barátokkal való kapcsolatok megszakítására, párkapcsolatok rendezésére vagy akár csak az otthonunkban a rendrakásra, kitakarításra, lomtalanításra. Minden fölösleges dologtól, tárgytól, személytől a legideálisabb időpont ilyenkor megszabadulni.

Egészségünk rendbehozatalára is, pl. fogaink rendbetételére, kisebb műtétekre is alkalmas.
Minden szempontból érdemes tiszta helyzetet teremteni az elkövetkező újabb 9 éves ciklusra.
Tudatosan legyél objektív. Ez az év megmutatja, ki az, mi az, ami a fejlődésünk útjában áll.
Ha elbocsájtanak a munkahelyedről, akkor ott már nincs dolgod, a sors jobbat akar.
Fontos jelzéseket kaphatunk, mire, kire nincs már szükségünk, figyeljünk oda. A válás is egy fajta befejezés, lezárás. Érdemes végig gondolni, mit tanultál belőle? Az előző nyolc év hozadéka itt „csapódik le”, akár még betegségek is jöhetnek, amitől nem kell megijednünk, ha tisztázásra, rendrakásra fordítjuk a figyelmünket. A nagytakarítással helyet adunk az újnak.
Fizikai és lelki értelemben is szabaduljunk meg a felesleges dolgoktól. Mellette még érdemes új ismeretek gyűjtésére, olvasásra, utazásra, tanfolyamokra fordítani időnk egy részét, amivel már a lezárás mellett az előkészítésre is gondolunk. Nem sokára érkezik ismét az 1-es év, egy új periódus.
 
Azért érdemes a kozmikus erőkkel együttműködve haladnunk Életünk ösvényén, céljaink felé, mert ha tudatosan (ki)használjuk a természet, az Univerzum rezgéseit, növelhetjük sikereink esélyeit.

Ha a személyes éveink vibrálás hatásával összhangban cselekszünk, eredményesebbek, sikeresebbek, boldogabbak lehetünk. A természet ritmusát követve van olyan év, amikor gyors felfogóképességre, önálló döntésekre, felelősségvállalásra, kreativitásra van szükségünk ( 1-es év). Van, amikor az együtt működést, segítést érdemes gyakorolni ( 2-es év).
Van olyan időszak, amikor a kommunikáción, kapcsolatteremtésen van a hangsúly, sok buli, rendezvény, jövés-menés, ismerkedés időszaka ( 3-as év) A 4-es évben érdemes „alapozni”, házat építeni, vállalkozást vagy valaminek az alapját lerakni, megteremteni.
Utána következik a változatos, gyors, hirtelen és kiszámíthatatlan, de optimista periódus ( 5-ös év), ahol megtanulhatunk gyorsan és könnyedén változni, változtatni, alkalmazkodni a körülményekhez.
Majd jön életünknek az a szakasza, amikor a családon van a hangsúly, amikor különösen fontos a harmónia és hogy valahova tartozzunk ( 6-os év).
A 7. év az elvonulás, a tanulás időszaka, a célok kitűzése, tervezése, majd a karrier és a párkapcsolat ápolása, alakítása következik ( 8-as év).
Legvégére marad a szellemiség, mindezek összefoglalása, áttekintése és átrendezése, ( a 9-es év)
 
Azt tapasztaljuk, hogy az egymás után következő évek vibrálás értéke szabályosan követik egymást 1-től 9-ig, majd újra, ismétlődnek. Bizonyos időszakokban, évről évre, megfelelő változtatásokat érdemes eszközölnünk viselkedésünkön,persze mindent a maga idejében, hogy sikereket érjünk el.  Van amikor a kozmikus erők pihenésre, elmélkedésre ösztönöznek, van, mikor inkább erősnek, bátornak kell lennünk vagy épp a kapcsolat építést támogatják.
Emiatt fontos tudnunk, jelenleg melyik periódust és hogyan éljük meg?!
 
Ibránszki Bea
önismereti személyiségfejlesztő
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 16985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x