Heti tarot-előrejelzés: döntések elé állít az élet
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: döntések elé állít az élet

Heti tarot-előrejelzés: döntések elé állít az élet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Az év csupán még most kezdődött el, de már most komolyabb döntések meghozatalán a sor. A hetünket a bölcs, megfontolt, olykor óvatos, máskor vakmerő elhatározások jellemzik majd. Egyedül a párkapcsolatunkban, magánéletünkben találhatunk egy kis nyugalmat. A kérdés csupán az, hogy tudjuk-e majd élvezni a pihenést, azt, amit most kapunk a párunktól? 

A hét száma a hármas, ami a tarot-ban az Uralkodónő száma. Bölcsességet, megfontolt döntéseket jelez, önmagában egy pozitív jelentésű lap. Az Uralkodónő birtokában van a megfelelő tudásnak ahhoz, hogy megfelelően tudjon dönteni a kényes szituációkban. Az idővel viszont nem bánik jól. Egy tyúkanyóhoz hasonlóan napokig képes egy-egy dolgon „csücsülni”.

Szerelem
A párkapcsolatban élők számára ez a hét nem rejteget túl sok újdonságot majd, sőt igazából nem is kívánják majd azt, hogy történjen valami, bőven elég lesz nekik az, hogy élvezhetik a másik társaságát. A közös programok több mint valószínű, hogy nem jönnek majd össze. Ez többnyire majd közös döntésből születik meg, azaz együtt döntik el a párok, hogy inkább egy romantikus estét töltenek el egymással, mintsem a moziban megnézzenek egy új filmet. Mindennek meg van az ideje, ami most a romantikáé. Vigyázat! Az sem jó, ha a magánéletünket a négy fal között éljük. Ha mást nem is teszünk, legalább együtt sétáltassuk a kutyánkat, együtt menjünk el vásárolni, vagy szimplán sétálgassunk egyet olykor az este folyamán, amikor az utcai lámpák halovány fényében akár egy csók is elcsattanhat. A most még szingliként élők számára is egy vegetatív hét következik. Új személy érkezésére, vagy egy szerető felbukkanására nagyon minimális az esély. A boldogságot most inkább a bulikban, a szórakozásban, a barátokban találják majd meg.


Pénz
A pénzügyek terén szintén megfontolt, gondosan átgondolt döntéseket kell majd meghoznunk. Ez az időszak kedvez egy új vállalkozás beindításának, ám itt sem hanyagolható el a megfelelő előkészület. Készítsünk terveket, vázlatokat, álmodjuk meg leendő cégünk, vállalkozásunk modelljét. Ha mindezek után úgy gondoljuk, hogy működő képes, akkor kezdjük el megvalósítani, de semmiféleképpen se Hűbele Balázs módjára. A beosztottként, munkavállalóként dolgozók kevesebb megbecsülést kaphatnak, mint máskor. Lehet, hogy főnökük többször sürgetni fogja őket arra, hogy a munka minél hamarabb legyen kész, sőt elképzelhető, hogy plusz feladatokat is bíznak majd rájuk. Elképzelhető, hogy pár éjszakánk álmatlan lesz, de nem az miatt, mert nem jönne álom a szemünkre, hanem sokkal inkább azért, mert a kötelező feladatokat éjszakába nyúlóan fogjuk teljesíteni. Vigyázat! A túlzott munka visszaüthet, és bizony a családunk bánhatja kárát, hiszen valahonnan azt az időt is le kell csípni. Legyünk karakánok, ha a helyzet úgy kívánja, és álljunk ki saját szabadidőnk, családunk érdekében!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x