Heti tarot-előrejelzés: ha megdobnak kővel…
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: ha megdobnak kővel…

Heti tarot-előrejelzés: ha megdobnak kővel…

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hogyan reagálsz, ha valaki megsért? Mit teszel, ha az élettől almát várnál, de ő csak citrommal kínál? Fognál egy adag cukrot, egy kis vizet és limonádét készítenél, vagy fancsali képpel tovább állnál és azt mondanád: fúj? A héten inkább legyél kreatív, készíts egy hűs italt és élvezd az életet.  

A hét száma a négyes, ami a tarot-ban az Uralkodó lapja. Keménység, határozottság, a döntések gyors meghozatala, az átgondolt és megfontolt kommunikáció, stabilitás és olykor tapintatlanság lesz jellemző a következő hét napra. A kérdés csupán az, ha megdobnak kővel – te mivel dobsz vissza?

Pénz
Az anyagiak terén a gyors, határozott döntéseknek köszönhetően jó lépésekre szánhatjuk el magunkat. Ehhez viszont az szükséges, hogy amikor egy ajánlatról kapunk értesítést, ne egyből a rosszat lássuk benne, azt, ami nem jó, hanem próbáljuk meg az optimista énünket előrángatni – bármennyire is úgy gondoljuk, hogy eltűnt belőlünk – és az ő szemével látni a világot.


A szerződések aláírásánál viszont nagyon figyeljünk oda az apró betűs részekre. Amennyiben átfutunk ezek felett, elképzelhető, hogy olyan dolgot írunk alá, amit holnap vagy még az nap megbánunk. Ezen a héten szinte követelmény az átfogó, széleskörű tájékozottság, hogy a döntéseinket ne bizonytalanul, hanem határozottan, egyértelműen tudjuk meghozni. Az új ötletek megvalósításnak ez a hét nem annyira kedvez, helyette engedjük, hogy a tervek, gondolatok teljesen kiforrják magukat, hogy majd amikor eljön a legkedvezőbb idő, akkor belevághassunk a megvalósításokba. Mivel ez a hét nem az intenzív pénzkeresésről fog szólni, így megengedhetjük magunknak, hogy egy picit hátradőljünk és lazítsunk. Akár egy wellness hétvége is szóba jöhet.

Szerelem

A párkapcsolatunkban a férfi energiák lesznek a dominánsak. Előfordulhat az is, hogy most a nők kicsit háttérbe szorulnak és inkább a „klasszikus” munkák ellátásával kell foglalkozniuk, mint például a mosás, főzés, mosogatás, takarítás, stb. Ha ezt a fajta elnyomottságot tapasztalják a párkapcsolatukban, akkor jobban teszik, ha most inkább nem kezdenek bele hosszas és unalmas vitákba, helyette vészeljék át ezt a pár napot. A hétvégére szervezzenek családi, közös programokat, amikor együtt lehet az egész família és a feszülteséget is tovaszállnak, vagy ha olyan a program, akkor levezetésre kerülnek. A harmonikus párkapcsolatok egyik „titkos” nyitja az, hogy az adok-kapok állandó, azaz ne felejtsünk el adni a párunknak, akár törődésről, akár szeretetről, akár bizalomról beszélünk, hiszen így éreztetjük vele azt, hogy igenis fontos, sőt mi több meg is becsüljük a személyét. Viszont a szinglikre most rá mosolyog a szerencse! Járjanak bátran szórakozóhelyekre, mozduljanak ki és élvezzék az életet – na persze az élvezeteket is éljék meg, mert eljött az idő, az ő idejük. Természetesen az elővigyázatosság most sem elhanyagolható, tehát ne mindenkit engedjenek be az otthonukba, aki szembejön az utcán és megtetszik.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 13093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x