A tökéletes párkapcsolat titka
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A tökéletes párkapcsolat titka

A tökéletes párkapcsolat titka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Létezik tökéletes párkapcsolat? Egy ilyen kapcsolat az égben köttetik vagy csupán két ember folyamatos figyelmén és alkalmazkodóképességén múlik a siker? Mi lehet a tökéletes párkapcsolat titka?  

 

Rendezvénynaptár
Számos elmélet létezik arra nézve, hogy mi a jó – vagy kis túlzással élve: tökéletes – párkapcsolat titka? Néhányan a távkapcsolatot jelölik meg tökéletesként, hiszen a ritka találkozásoknál szinte minden randi különleges, sőt fantasztikus. De mi van akkor az egyik fél többre vágyik?

Mások szerint a tökéletes párkapcsolat titka nem a szerelem, hanem a kölcsönös szeretet, mely az idők folyamán egyre mélyül, sőt a megismerés nyomán sem hamvad el. Ez az irányvonal jónak tűnhet két olyan személyiség esetében, akik nem hisznek a szerelemben, mert az általában felizzik és hamvába hal szinte ugyanazzal a lendülettel. De mi van akkor ha az egyik fél szerelmes lesz?

Ezoterikus körökben azt vallják, hogy a duálpárunk a tökéletes számunkra, hiszen tökéletesen kiegészülünk egymás tulajdonságai által és mi mást kívánhatna az ember fia és lánya, mint élő jin és jang jelként élni az Univerzumban?


Duálpárunk/Lélektestvérünk nem csak egy van életünk folyamán. Nagyon erős a fizikai vonzalmunk iránta az első perctől fogva. Első látásra szépnek és ismerősnek találjuk egymást. Ez egy nagyon izgalmas és heves szerelmi viszony. Ilyen kapcsolatokban szoktuk mondani, hogy „de jó, hogy megtaláltalak, olyan régóta kereslek” Képesek vagyunk olyanná válni, mint ő, hogy meg tudjunk felelni az ő elvárásainak. Ha adódik probléma, azzal nem foglalkozunk, mintha nem is lenne. Tulajdonképpen ezalatt mindketten a legszebb arcunkat, a legjobb tulajdonságainkat mutatjuk a másiknak. Igaz, hogy becsapjuk egymást, és sokszor magunkat is, de boldogok vagyunk, jól érezzük magunkat együtt. Majdnem egy évig a nemi hormonjaink irányítanak bennünket, ezt az időszakot a Vénusz uralja, aztán olyan másfél év körül derül ki, hogy együtt tudunk-e élni a lélektestvérünkkel, életben tudjuk-e tartani a tüzet tudatosan, vagy elválnak útjaink. Amikor a Vénusz megtette útját a Nap körül, a kapcsolat irányítását átveszi a Mars. Előjönnek a nézeteltérések, amiket addig nem vettünk észre, mert illúzióban éltünk, minden problémát besöpörtünk a szőnyeg alá. Ha eljön ez az időszak, akkor két év után vagy elválnak útjaink, vagy megharcolunk a kapcsolatért. És az igazi kapcsolat akkor kezdődik. Mint minden kapcsolat ez is komoly energiákat és önismeretet igényel, azonban korántsem annyit, mint az Ikerláng kapcsolat.


Az lenne a csúcsok csúcsa? Az Ikerláng-kapcsolat? A tökéletes párkapcsolat? Vajon akkor tudsz tökéletes párkapcsolatban létezni, ha valóban megismerted önmagadat? Ez lenne az a pont, amikortól már nincsenek felesleges játszmák, viták, felszínes problémákon való örök sértődés?

Úgy vélem mindenkinek más a tökéletes. Míg egyesek a szeretetkapcsolatot értelmezik tökéletesként, mások a lángoló szerelemmel dacolva keresik a számukra tökéletes párt.

foto: iStock

 
 
[ 13137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x