Pénz és szex - ezt hozza magával az erő
Címlap / Ezotéria / Pénz és szex - ezt hozza magával az erő

Pénz és szex - ezt hozza magával az erő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

A hét száma a nyolcas, ami a tarot-ban az Erő lapja. Az adrenalin szintünk miatt egy percig sem kell aggódnunk majd. Mindenhez, amihez erőre, energiára van szükségünk, azt képesek leszünk teljesíteni. Pörögni fogunk és mindenbe beletesszük a tőlünk telhetőt. Ez a tarot lap rokonságot mutat a Mágussal. Ellentétben a mágussal, itt az életerő, a bátorság, és a szenvedély a motiváció. Ez a kártya egyértelművé teszi, hogy ösztönlény valónkat nem rejthetjük el. Nézzünk szembe hát a bennünk élő, néha félelmetes archaikus erővel! Mint az oroszlánt - a kártyán ez jelképezi az erőt - így ezt az energiát is meg tudjuk szelídíteni és javunkra használni. Továbbá a lap száma, a nyolcas az örök energiát, a végtelenséget szimbolizálja, az elpusztíthatatlant, akár csak a belső énünk a lelkünk. 

 

Rendezvénynaptár
Ez a tarot lap rokonságot mutat a Mágussal. Ellentétben a mágussal, itt az életerő, a bátorság, és a szenvedély a motiváció. Ez a kártya egyértelművé teszi, hogy ösztönlény valónkat nem rejthetjük el. Nézzünk szembe hát a bennünk élő, néha félelmetes archaikus erővel! Mint az oroszlánt – a kártyán ez jelképezi az erőt – így ezt az energiát is meg tudjuk szelídíteni és javunkra használni.

Továbbá a lap száma, a nyolcas az örök energiát, a végtelenséget szimbolizálja, az elpusztíthatatlant, akár csak a belső énünk a lelkünk. Bármi történjen is, a lelkünk nem felejt, a lelkünket nem pusztíthatja el semmi. De nézzük konkrétan, hogy erre a hétre, mit üzen ez a lap!A pénzügyek terén az ötletesség és kitartás lesz a meghatározó. Ha bármi olyan tervünk támad, amit úgy gondolunk, hogy érdemes lenne vállalkozásban csinálni, akkor egy percig se hezitáljunk tovább. Ne engedjük, hogy saját magunkat tántorítsuk el egy jó lehetőségtől. Kezdjük el megtervezni az alapokat, keressük meg a választ a hogyanokra, és indítsuk útnak az új üzletünket. A tétovázás és teketóriázás a héten nem nyerő. Ha beosztottként dolgozunk, és nem szeretnénk kitörni a korlátoltságból, akkor sem kell megijednünk. Főnökünk szemében hatalmas előrelépést érdemelhetünk ki, ha a ránk bízott feladatokat minél rövidebb idő alatt, minél magasabb színvonalon teljesítjük. A kíváncsiságunk kielégítésére pedig teret kell engedni kreatív énünknek is, azaz nyugodtan kóstoljunk bele mások munkáiba, feladataiba. Amennyiben jelenleg munkát keresünk, akkor nincs más hátra, mint előre. Minden lehetőséget mozgassunk meg és induljunk el munkát keresni. Akár személyes kapcsolatainkat is bevethetjük ahhoz, hogy egy jól fizető állást találjunk, ahol megbecsülnek minket.

A szerelmi életünkben az erő lesz a domináns. A rengeteg energia, ami bennünk szunnyad, a szerelmi életünkben tör majd fel. Érdemes lesz majd minden lehetőséget megragadni arra, hogy a legtöbb időt párunkkal töltsük. A héten fontos szerep jut majd a kapcsoltunk egyik mozgatórugójának, a szexnek is. Olyan magaslatokat élhetünk majd meg, amikről nem is gondoltuk volna, hogy léteznek. Ehhez az szükséges, hogy teljesen ellazuljunk, illetve maradéktalanul megbízzunk párunkban, hogy ő csak jót akar nekünk. Minden régi beidegződést, negatív képtársítást próbáljunk meg félretenni a szexualitással kapcsolatban. A legjobb lenne egy tisztalap, és újra feltérképezni a lehetőségeket.

Amennyiben jelenleg szingliként éljük a mindennapjainkat, akkor az egyéjszakás, szex centrikus kalandok kerülnek az előtérbe. Mielőtt az előítéletek felszínre törnének, és egy mélyen elfojtott, kimondatlan „fúj” törne fel belőlünk, gondoljuk át! Mi a rossz abban, ha jól érezzük magukat? Semmi! Engedjük meg magunknak a jólét e formáját is! 
 
[ 5750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x