Képes vagy látni. Csak engedd, hogy láss!
Címlap / Ezotéria / Képes vagy látni. Csak engedd, hogy láss!

Képes vagy látni. Csak engedd, hogy láss!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Képes vagy érezni. Csak egyszerűen engedd, hogy érezz! Az elmúlt sok ezer év alatt számtalan módszert és technikát fejlesztettki az ember annak érdekében, hogy képeslegyenérzékelni a finomabb energiákat, és hogy boldogulása érdekében használni is tudja ezeket. Az energiáknak valójában megszámlálhatatlan sok formája létezik. Képzeld el ezt úgy, hogy van egy ősi, időtől, formától és tértől független ENERGIA. Ezt hívhatjuk kozmikus energiának, univerzális energiának, pránának, chinek, Isteni fénynek vagy bárminek. Ez a mindent magába foglaló ENERGIA, ez a teljesség, amiből minden születik. Bárhová is nézel, minden élő és (látszólag) élettelen forma ennek az ENERGIÁNAK a transzmutációja. Ahogy a mindenség kedvére változtatja az energia rezgésének hullámhosszát, tulajdonképpen úgy nyer más és más formát. 

Az elmúlt sok ezer év alatt számtalan módszert és technikát fejlesztettki az ember annak érdekében, hogy képeslegyenérzékelni a finomabb energiákat, és hogy boldogulása érdekében használni is tudja ezeket. Az energiáknak valójában megszámlálhatatlan sok formája létezik. Képzeld el ezt úgy, hogy van egy ősi, időtől, formától és tértől független ENERGIA. Ezt hívhatjuk kozmikus energiának, univerzális energiának, pránának, chinek, Isteni fénynek vagy bárminek. Ez a mindent magába foglaló ENERGIA, ez a teljesség, amiből minden születik. Bárhová is nézel, minden élő és (látszólag) élettelen forma ennek az ENERGIÁNAK a transzmutációja.

Ahogy a mindenség kedvére változtatja az energia rezgésének hullámhosszát, tulajdonképpen úgy nyer más és más formát. Valahogy olyan ez, mintha folyamatosan zenélne, és attól függően, hogy éppen milyen szimfónia csendül fel, létrejönnek a különböző formák, beleértve akár az anyagot is. Természetesen az esetek többségében nem manifesztálódik anyag, egyszerűen az eredendő ENERGIA transzmutációjának eredményeként különböző energia minőségek születnek.Ilyen energiákat használunk mi emberek is a hétköznapi életünkben. De ilyen energiák azok a hullámok is, melyeket pl. földsugárzásnak hívunk. A föld alatt áramló vizek is sugározzák ezt az energiát, de amikor rajtuk átáramlik a sugárzás, megváltoztatják annak rezgését, és mi emberek már vízérsugárzásként fogjuk fel a hullámokat. Így formálódik, változik, és hangolja át rezgését folyamatosan az energia. De még afizikai műszereink által transzformált rádióhullámok is az eredendő ENERGIÁNAK egy bizonyos fajtái.

Minden élő és élettelen forma is folyamatosan bocsát ki különböző rezgésű hullámokat. Mivel az ember sem más valójában, mint energia, Te magad is megállás nélkül sugárzol, energianyalábokat lövellsz ki magadból. Könnyen és egyszerűen érzékelhető energiahullám a tested által kibocsátott hőenergia. De ennél vannak sokkal „finomabb” rezgések is, melyeket jelenleg fizikai műszerekkel csak igen korlátozottan tudunk mérni (biorezonancia, bioplazma sugárzás, aurafotó, stb.). Ez nem csoda, hiszen ezek a rezgések már túlmutatnak a durva anyagi világon. De a tested, mint a legbonyolultabb „fizikai műszer” képes érzékelni és felfogni ezeket a rezgéseket.

A modern kvantumfizika ezeket az anyagon sok esetben túlmutató rezgéseket, hullámokat kutatja. A tudósok számtalan olyan „részecskét” tudtak már megfigyelni, melyek egészen más törvények alapján léteznek a térben és az időben, mint az eddig ismert anyagi építőelemek, az atomok. Ezek a szubatomi részecskék pl. képesek ugrálni a térben, fittyet hányva a távolságra és az időre.

De a kvantummechanikai kísérletek talán legfigyelemreméltóbb és legmegdöbbentőbb megfigyelése az, hogy a kísérlet eredményét a megfigyelés egyszerű ténye befolyásolja. Bármennyire is furcsán hangzik elsőre, a megfigyelő valamilyen módon befolyásolja a végeredményt csupán a figyelme által. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy a gondolat és érzelem sem más, mint energiahullám. Olyan finom rezgés, amit Te magad gerjesztesz és sugárzol magadból kifelé a térbe. Amikor olyan finom fizikai „anyagra” irányítod a figyelmedet, amelyik az energiahullámok legparányibb rezgéseit is viharként éli meg, nagyban tudod befolyásolni annak létezését. Így hat a tudat a rezgésre, és természetesen az anyagra is. És ebben rejlik minden finom-energia érzékelés kulcsa. És így működök a tudatos teremetés is, amelyről oly sokan beszélnek, de csak kevesen tudják, hogy miről is van szó valójában.A téged, és másokat is körülölelő és átható energiamezőket képes lehetsz érzékelni. És ennek az érzékelésnek a kulcsa a FIGYELEM. Soha sem az akarat. Ha már tudsz figyelni és befogadni minden érzést és érzetet, anélkül, hogy elemeznéd és skatulyáznád azt, egyre finomabb és mélyebb rezgésszinteken is képes leszel az energiamezőben „olvasni”. Így működik az intuíció, a megérzés vagy a gondolatolvasás.

Földi Gábor
www.pranatanfolyam.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x