A szerelem fogságában - heti tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / A szerelem fogságában - heti tarot-előrejelzés

A szerelem fogságában - heti tarot-előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Ha eddig úgy érezted, hogy nem kapsz elég szeretet párodtól, akkor a héten ez a véleményed biztos meg fog változni. Meglepetések, apró kedvességek és a reggeli az ágyba. Jól hangzik ugye? A héten akár erre is számíthatsz! A pénzügyek terén pedig hasznosítani tudjuk majd a bennünk rejlő összes energiát, ugyanis olyan jó ötleteink támadhatnak, amiket vétek lenne nem megvalósítani. Mindezek ellenére a következő napok mozgatórugója az érzelmek lesznek, ezért akár előre felkészíthetjük környezetünket a változó hangulatunkra is. A hét száma a kilences, ami a tarot-ban a Remete lapja. Fontos már az elején leszögezni, hogy a Remete nincs egyedül, csak befelé fordul. Körülötte vannak a lehetőségek, az érzelmek, a barátok, a szerelemek. A Remete feladata nyitni a világra.  

A pénzügyek terén pedig hasznosítani tudjuk majd a bennünk rejlő összes energiát, ugyanis olyan jó ötleteink támadhatnak, amiket vétek lenne nem megvalósítani. Mindezek ellenére a következő napok mozgatórugója az érzelmek lesznek, ezért akár előre felkészíthetjük környezetünket a változó hangulatunkra is.

A hét száma a kilences, ami a tarot-ban a Remete lapja. Fontos már az elején leszögezni, hogy a Remete nincs egyedül, csak befelé fordul. Körülötte vannak a lehetőségek, az érzelmek, a barátok, a szerelemek. A Remete feladata nyitni a világra.

Tele leszünk energiával, amit a pénzügyek terén is tudunk majd hasznosítani. Ugyan döcögősen és kicsit nehézkesen indul majd a hét, de belejövünk majd a pörgésbe, és szinte megállíthatatlanok leszünk. Bármilyen ötletünk támad, ne legyünk restek megvalósítani! A most elszalasztott lehetőségeket nem egyhamar fogjuk újra látni. A körültekintő döntéseket természetesen most se feledjük el! A hivatalos ügyek intézésére felkészülten, akár már kész forgatókönyvvel a fejünkben érkezzünk. Ha jelenleg van munkahelyünk, akkor várhatóan nagy megbecsülésnek fogunk örvendeni, míg a munkakeresők végre megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ajánlatot. A feladat már csak az, hogy éljenek a lehetőséggel!

A következő hét nap meghatározó tényezője az érzelmek és a szerelem lesz. Hiába a munka során aratott gyümölcsök, a leginkább mégis a magánéleti örömöknek fogunk örülni. Alig várjuk majd, hogy végre magunk mögött bezárjuk a munkahelyünk ajtaját és rohanjunk haza párunkhoz. Ez a szeretet különböző apró ajándékokban és tettekben is megnyilvánul majd. Viszont ne feledjük, egy kapcsolat két emberről szól! Így, ha kapunk valami meglepetést, azt illik majd viszonozni is. Egy ideig lehet csak habzsolni az élvezetek, de ha párunk megelégeli, hogy csak ad és ad, tőlünk viszont semmit nem kap, akkor ne csodálkozzunk, ha picit besértődik. Amennyiben jelenleg szinglik vagyunk, úgy nem kell sokáig már egyedül gyűrni a lepedőt. Érkezhet egy olyan jelölt az életünkben a hétköznapok során, akiről nem is gondolnánk, hogy társunk lehet. Ne zárkózzunk el az ismeretlen elől!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5783 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x