Le az álarcokkal! - heti tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Le az álarcokkal! - heti tarot-előrejelzés

Le az álarcokkal! - heti tarot-előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Érezted már úgy, hogy különböző maszkokat aggatsz magadra a mindennapok során? Ezt azért teszed, mert mindenki mást vár el tőled. Te pedig - szokásaidhoz hűen - mindenkinek meg szeretnél felelni. Bizonyítani akarsz főnöködnek, párodnak, gyerekeidnek. Gondolj bele! Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindig önmagadat adnád, és nem húznál magadra újabb és újabb álarcokat. Itt az idő, hogy levesd ezeket! A hét száma a tizenegyes, ami a tarot-ban az Igazságosság lapja. Ez a lap azt mutatja, ha őszinték és becsületesek vagyunk, tevékenységünket elismerik és megfelelően honorálják azt. Ha viszont kétes eszközökkel, netán fondorlattal akarunk előnyre szeret tenni, úgy kudarcot vallunk. A pénzügyekben fontos szerep jut majd az őszinteségnek és a tiszta eszközöknek. Kerüljük a pletykákat, a rossz szándékú hírek terjesztését! 

Ha mégis belemászunk ilyen ügyekbe, akkor számolni kell azzal, hogy meg fogjuk ütni a bokánkat.
Egy váratlan kiadás pedig nem jönne most jól. Amennyiben tiszta eszközökkel bánunk és önerőből próbálunk felülkerekedni problémáinkon, megoldást keresve az aktuális gondjainkra, akkor a siker szinte garantált lesz. Ha eddig nem is voltunk angyalok, próbáljunk meg hét nap erejéig azzá lenni. Óvakodjunk a fondorlatokkal ékeskedő emberektől! Kerüljük a szubjektivitást, legyünk minden helyzetben objektívek!


A munkahelyünkön egy rég várt megbecsülést érdemelhetünk ki. Ehhez viszont fontos, hogy minden feladatot határidőre teljesítsünk, és ne húzzuk az időt addig, amíg főnökünk ki nem borul. Amennyiben most még munkakeresők vagyunk, úgy szerződéskötések esetén figyeljünk oda mindenre! Az ördög az apró betűs részben bújik meg.

A szerelem terén nagy változásokra nem kell számítani - már ha eddig őszinték voltunk párunkkal. Az eddig titkos, homályba veszett dolgokra most fény fog derülni. Aki nem titkolózott, az most megnyugodhat. Akinek pedig van mit a tejbe aprítania, jobban teszi, ha felköti a gatyát. A zűrös viszonyokat egy szakítás zárhatja le, míg a bimbódzó szerelmek erőre kaphatnak.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x