Pánikban Aliz
Címlap / Ezotéria / Pánikban Aliz

Pánikban Aliz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Aliz, aki megértette, miért pánikol a jövője miatt. Ó, az a rettegett pánik. Úton - útfélen velünk van, mint egy árnyék, követ mindenhová. Sem éjjelünk, sem nappalunk nincsen tőle. Mindig a legváratlanabb pillanatokban tör ránk, mindig sunnyogva jön és sokszor hosszú ideig marad. Sötét felhők, sötét gondolatok, még sötétebb érzések kerítenek hatalmukba. Ugye ismerős? Elménk, nem összekeverendő az agyunkkal. Úgy van összerakva, hogy egyetlen fő feladatát teljesíthesse, ami nem más, mint biztonságban tudni a testet és túlélni. Elménk sajátja a mentális programozottság, mely korai tapasztalatainkból, környezeti mintáinkból táplálkozik. Folyamatosan problémát akar megoldani, s ha nem talál a jelenben, visszanyúl a múltba. Elménk egy nagy paradoxon rabjaként önpusztító - túlélésre van programozva. 

A lány, aki nem tartott sehová
Ismerkedjünk meg Alizzal, aki azért keresett fel, mert elmondása szerint retteg attól, ha elhagyja imádott párja, neki bizony befellegzett. Minden célja, minden vágya hozzá köti ehhez a férfihoz, a jövőjét is csak vele tudja elképzelni. Amikor a férfi, egy problémáján rágódik és nem szól Alizhoz, újra és újra rátör a keserűség és a férfi elvesztésétől való félelem. Programként bekapcsol benne a „nincs más választásom, mint hogy még jobban megfeleljek, hogy ne hagyjon el.”

Ez szépen lassan megfosztja őt eredeti személyiségétől és lelkének békéjétől, felőrli idegrendszerét.

Az elméje a veszteség összes sötét festményét bemutatja neki, hogy mi vár rá, ha nem felel meg a férfinak. Tudatosítom vele, hogy ha a célja, a vágya, mely a kapcsolathoz köti, erősebb lenne, azaz jobban hinne saját akaratának megvalósulásában, nem jutna ideje elméjének a baljós gondolatokra.

Mik a céljaid az életben Aliz? Erre a kérdésre bizony kiderül, hogy nincsenek jól megfogalmazott céljai, amik kitöltenék az elméjét. Ha nincs feladat, amin rágódhat az elme, bekapcsolja a pánik gombot, hiszen értelmét sem találja létének.Hol veszett hát el a „mit is akarok” én?
Nincs is más dolgunk, mint ezt kideríteni.
Egy biztos, ha én nem tudom, mit akarok, egy erősebb személyhez képest fogok akarni, tudat alatt pásztázom, kontrollálom a másik személyt, mi fér neki bele, mit akarhatok én, meddig mehetek el.

Két fontos időpontra bukkanunk a múltjában, ebből az egyik kor, a pánik gyökerére világít rá.
3 évesen az etetőszékben ül, ahol kényszerből meg kell ennie az utált húst.
Aliz a mai napig nem eszik húst, de édesanyja leerőltette a torkán, s így nagy sírás közepette,
mégis le kellett nyelnie. (Édesanyja jó anya akart lenni, s ennek a képnek minden áron megfelelni, hogy saját anyja ne szólhasson bele nevelési módszereibe.)

Aliz akarata és magabiztossága itt dőlt a sárba, itt hitte el először, ha nem tud megfelelni, rettenetes következményei lesznek ellentmondásának. Önként adta fel tehát akaratát és mindig rettegett, mindig félt, nehogy erőszakos legyen bárkivel.
A párkapcsolatában vagy egyáltalán nem köteleződött el, hogy ne sérüljön, vagy ha mégis, erősebb volt benne a rettegés, hogy elront valamit, nem felel meg, mint annak a biztos tudása, hogy lelkének akarata fog megvalósulni és két lélek talál egymásra egy párkapcsolatban, nem csupán két test.
S e két lélek, ha dolguk van egymással, nincsen olyan emberi tényező, mely szétválaszthatná őket egymástól. Alizban felülkerekedett az emberi vasakarat , a lélek szenvedélyes vágya felett, mely minden körülményre fittyet hány.

Mit mond az életfeladat szakértő?
Aliz születési számaiból kiderül, hogy a bizalom – bizalmatlanság témakörén dolgozik.
Fő száma a 7 – es.
Aliz lelke azért választotta a testet öltést, hogy megtanuljon bízni saját intuíciójában, mely megsúgja neki, mire van szüksége. Ezért olyan tapasztalatokra kellett szert tennie, melyek elbizonytalanítják saját megérzéseibe vetett hitét.

Sas Ági átfogó képzést tart november 6-án. Kattints a részletekért!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x