Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Mérleg jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Mérleg jegyében áll!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Ma lép a Nap a Mérleg jegyébe, előfordulhat, hogy a következő hónapban nehezen döntesz majd egy-egy dologban, így a döntés tudományát tudatosan fejlesztened kell magadban. Amellett, hogy mindig a másikra figyelsz, igyekezz időt szánni magadra és saját szabadságodra is. 

Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, az alábbi cikkből, most megtudhatod.

Ha, a Mérleg jegyében születtél, akkor alapvetően barátságos ember vagy, aki ösztönösen érdeklődik embertársai iránt. Valószínűleg kedveled a társaságot és hamar meg tudod szerettetni magad, és bizonyára képes vagy arra is, hogy megteremtsd egy közösségben a békét és a harmóniát. A partnerkapcsolatok életed fontos részét képezik, és nem is igazán lesz olyan időszak, amikor egyedül vagy. Nagyon jó ítélőképességgel rendelkezel, de ezt arra is fel kell tudnod használni, hogy eldöntsd, hogy mikor van szükség a kompromisszumra, és mikor az ellenállásra. Törekvéseid a harmónia megteremtésére és megtartására irányulnak.
A még Skorpióban (1 hónap múlva Nyilasban) tranzitáló Szaturnusznak köszönhetően a sok küzdelem után most végre nagyon kellemes időszak vár a Mérlegekre, illetve Rád is igaz, ha az Aszcendensed, vagy a Holdad a Mérleg jegyében áll. Használd ki a most következő időszakot, végre a sok vetés után, most jöhet az aratás időszaka!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x