Két lábbal a földön, biztos anyagi helyzet - a tarot szerint...
Címlap / Ezotéria / Két lábbal a földön, biztos anyagi helyzet - a tarot szerint ez várható!

Két lábbal a földön, biztos anyagi helyzet - a tarot szerint ez várható!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A hét számmisztikailag a 4-es számot adja, ami a tarot-ban az Uralkodó, ami szilárdságot, erőt, energiát és fékezhetetlen akaratot jelöl. Minden, amire szükségünk van, most megteremthetjük, csak akarnunk kell. A nem működő dolgoktól pedig érdemes búcsút vennünk, hogy helyükre beépülhessen az új. "Az Uralkodó a szerkezeti elemet, a stabilitást, a biztonság és folytonosság utáni vágyat jelképezi. Azon törekvésünket szimbolizálja, mellyel igyekszünk függetleníteni magunkat a természeti feltételektől, azok minden kiszámíthatatlanságától. Az Uralkodó a rendre, józanságra, fegyelemre, felelősségre és a pragmatikus eljárásmódok iránti érzékünkre is utal." 

Az anyagi helyzetünkben ezen a héten komoly és pozitív események várhatóak. Nem kell ehhez mást tennünk, mint nyitott szemmel járni és észrevenni azokat a lehetőségeket, amelyekkel élnünk kell. Ha hallunk egy jobb állásajánlatot, vagy ötletet kapunk egy vállalkozásra, akkor hajlamosak vagyunk a változatás „energiáját” elnyomni magunkban és inkább beletörődni az adott szituációba. Ezt nevezik megakadásnak, megrekedésnek, ami maga után vonzza a különböző rontások, átkok és blokkok kialakulását. Ezek elkerülése végett inkább merjük megtenni a kellő lépéseket, ne féljünk, és ami a legfontosabb ne akarjunk mindent azonnal.


A vitákban az élen járunk, akár ezzel is kezdhetném a szerelemre vonatkozó kis útmutatást, hiszen a hét fő pillérei a viták lesznek. Sokszor majd bolhából elefántot csinálunk, és nem vesszük észre, hogy amit korábban szerettünk a másik félben, most majd azt tekintjük hibának. Az ilyen pálfordulások sűrűn felbukkannak a hetünkön. Habár úgy gondoljuk, hogy minden esetben nekünk van igazunk, félre kell tennünk makacsságunkat, önfejűségünket és reális döntéseket, következtetéseket hozni. Ha elveszítjük a fejünket, akkor párunk könnyen dönthet úgy, hogy inkább egy másik fél oldalán folytatja életét, boldogabb és harmonikus kapcsolatot remélve.


Amennyiben most még a szinglik életét éljük, úgy elképzelhető az is, hogy kicsit besokallunk az egyedüllét nyomása alatt. Elegünk lesz abból, hogy miért pont mi vagyunk azok, akik nem élhetnek boldog párkapcsolatban. És már itt azonnal javítani kell a „kódokat”. A lehetőség adott, csupán még nem érkezett meg az az ideális férfi / nő, akit nekünk a sors szánt. Viszont az idő gyorsan telik és hamar megérkezik majd a nagy ő – csak türelem.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x