Életed hajója elindult, már csak meg kell tanulnod vezetni,...
Címlap / Ezotéria / Életed hajója elindult, már csak meg kell tanulnod vezetni, és élvezni az utazást!

Életed hajója elindult, már csak meg kell tanulnod vezetni, és élvezni az utazást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Az életed olyan, akár egy jármű, mint egy autó. Ha használni akarod, ha élni akarod az életed, meg kell tanulnod vezetni! Minél inkább ismered az autó működésének elvét, annál inkább képes leszel azt irányítani. Ha tudatosodik benned, hogy a kormány elforgatása milyen erők és elvek alapján fordítja el a kerekeket, a vezetés technikája összekapcsolódhat ösztöneiddel. És ebben a pillanatban részévé válsz a járműnek, részévé válsz az életednek. Sőt mi több, Te leszel az, aki irányítja a járművet. Tudatosan és ösztönösen irányíthatod az életedet. Persze előfordul, hogy űrhajódat egy aszteroida mezőn keresztül kell átvezetned, vagy autóddal egy göröngyös, kátyúkkal teli útszakaszon kell áthajtanod, de az irányítás képessége és tudatossága óriási erőt és magabiztosságot jelenthet ezekben az időszakokban. 

Az életet elképzelheted úgy is, mint egy hömpölygő folyót. Mindenki sodródik lefelé a folyón egy kis csónakban ülve. De csak igen kevesen veszik észre, hogy a csónakhoz tartozik egy pár evező is. A legtöbb ember jelenleg félelmekkel, gátlásokkal, csukott szemmel sodródik. Parttól partig, kőtől kőig csapódik. De azok, akik elég bátrak ahhoz, hogy kinyissák szemüket, megismerjék a folyó természetét és megtanulják az evezők használatát, csak azoknak lesz az utazás egy vidám és tanulságos kaland.

Jelenleg az emberiség döntő része, így nagy valószínűséggel Te semvagy képes a tudat teremtő energiáját oly mértékben koncentrálni, hogy egytől egyig minden „elképzelésed” valóra váljon. Valójában itt arról is szó van, hogy belső éned néha egészen mást szeretne, mint a külső éned. És az ellentmondásban úgymond „szétfolyik” a teremtő erő. A harmónia, az összhang megteremtése a belső és a külső éned között ezért lenne célszerű. Ez persze néha komoly lemondással jár a külső én, vagyis az ego részéről. És ennél a pontnál már meg is bukott a teremtés projekted.Mert az ego semmit nem utál jobban, mint a lemondást. Azt, amikor meg kell hátrálnia és visszavonulót kell fújnia. De mégis meg kell tennie, mert a teremetés folyamatának nyomógombja a belső énnél van.


Természetesen, ahogy fejlődik tudatosságod, ahogy egyre több falat és korlátot oldasz fel létezésedben, úgy fog az egód is látványosan „fejlődni”. Erős és magabiztos marad, de sokkal kezelhetőbb lesz. Alapvetően nem fog megváltozni. És nem is kell, hogy megváltozzon. Továbbra is a harc és a mindenáron győzni akarás lesz a vezérelve, de sokkal jobb összjátékossáválik. És szépen lassan így nyílnak meg azok a kapuk, amik a megértéshez és a teremtéshez vezetnek.Minél harmonikusabban tudod együtt vezetni a belső és külső énedet az Úton, annál több és több lehetőség világosodik meg előtted.

Néha a teremtés, maga a lemondás. Ez egyszerűen úgy jelenik meg az emberi életedben, hogy rájössz, már nem is kell az, amire tegnap még annyira vágytál. A külső én erre a „felismerésre” sokszor melankóliával válaszol, de Te tudd, hogy ez a fajta lemondás maga az igazi teremtés. Az elengedés. Ha viszont megjelenik életedben a vágyad tárgya, élvezd annak jelenlétét minden pillanatban! Élvezd annak minden apró örömét! De ne ragaszkodj hozzá! Mert ami ebben a ciklikus világban megjelenik, az idővel el is tűnik. Eltűnik, hogy helyette új dolgok születhessenek. És Te is így tudsz újabb és újabb, csodálatosabbnál csodálatosabb dolgokat teremteni.

Az erő ott van benned. Ismerd meg, teremts, és élvezd az életedet!

Földi Gábor
www.pranatanfolyam.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x