Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

Ma lép a Nap a Skorpió jegyébe, előfordulhat, hogy a következő pár hétben a szenvedélyek fokozottan kerülnek majd elő életedben, hiszen ki, ha nem Te vagy a rabja az érzéki gyönyöröknek. Ragaszkodsz az élvezetekhez, ösztönösen érzed mi az, ami szép, ami vonzó, ami magával ragad majd. 

Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, az alábbi cikkből, megtudhatod.

Ha a Skorpió jegyében születtél, nyugtalan természetű vagy, aki gyakran igényli a történéseket, eseményeket. Az állóvizet nem bírod, ellenben a szélsőségeket annál inkább kedveled. Személyed erősen vonzza az embereket. Ha belső harmóniádat, nyugalmadat megzavarják, szinte azonnal reagálsz rá. Véleményedet nem rejted véka alá, konfliktushelyzetben bátran kiállsz magadért és mások érdekeit is jól tudod képviselni.

Az élet kaland, egy alkalom, kísérlet számodra, hogy állandó, tartós értékeket kutass fel és állíts elő. A látszatmegoldások nem elégítenek ki, elveted azokat, még akkor is, ha ezzel magadnak okozol kellemetlenséget. Ha közös értékek létrehozásáról, eléréséről van szó, elsők között vagy, aki küzd és akár áldozatot is hozol érte.


Roppant nagy kutatási vággyal rendelkezel. Boncolgatsz, kételkedsz, és nem utolsó sorban hajlamos vagy a kritizálásra is. De nemcsak a kritikát, hanem az önkritikát, a kemény önvádat is jól ismered. A nemi szerepeknek nagy szerepe van fejlődésedben. A mély átélések éppúgy előfordulhatnak életedben, mint a kemény önmegtartóztatás.

A még retrogád Merkúr Október 25-én irányt vált, ezzel direkt mozgásban elindul és belép a Skorpió jegyébe. Erős Skorpió érintettség esetén igényled majd a szellemi síkú fejlődést is ennek hatására, valamint kiváló megérzéseid lehetnek és vonzod majd azokat a helyzeteket, melyek intellektuális készségeket igényelnek.

Szintén irányt vált a Neptunusz is November 16-án, végre megindul előre, ezzel mindenképpen pozitív meglepetést tartogat számodra!
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x