Elveszve, mint tű a szénakazalban
Címlap / Ezotéria / Elveszve, mint tű a szénakazalban

Elveszve, mint tű a szénakazalban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Mindig is izgatott a felszín mögött megbújó titok. Nem elégített ki az, amit megtapasztaltam, mindig kutattam tovább a dolgok mélyére. Mint minden gyerek, öntudatra eszmélése idején, kíváncsian kerestem a dolgok mögött megbújó értelmet és okot. Ez a magányos keresésem, sokszor tűnt hiábavalónak, mikor kérdéseimre nem kaptam kielégítő válaszokat. A bizonytalanság és nem értés következményeként sokszor lett úrrá rajtam az érzés, hogy elvesztem és nem találnak, mert nem is keresnek, hisz nem értenek hozzám. Mára tudom, hogy nem vagyok ezzel az érzéssel egyedül.  

Mimózalelkek

Nem maradt más hátra, valahol megértettem, ha érteni akarom, hogy mi folyik körülöttem, nekem kell a dolgok mélyére ásni, értenem kell a többiek lelkét, figyelnem kell minden mozdulatukat. Szakértővé kell válnom.

Így válik gyermekkorban mindenki pszichológussá. Figyel, tanul és másol.

Ezért is sérülnek jobban a gyerekek. Még érzékenyek és mindent magukba szívnak, mint a szivacs a kiömlött tejet. Mindenért magukat okolják és túlzott felelősséget vállalnak a szüleik életéért, kudarcaiért is. Mindezt azért, hogy megértsék a papát és a mamát, hogy mit miért tesz. Ha értem, akkor tudok csatlakozni hozzá, akkor tudok közös nevezőre kerülni vele.

S akivel, közös csónakban evezünk, azt ugye nem hagyjuk el. Azzal ugye együtt akarunk maradni továbbra is. Tehát kisebb az esélye annak, hogy kilép az életünkből.

Tehát olyanná kell válnom, akit a papám - mamám nem hagy el!
 
Idomulni és azonosulni

Minden gyermek ösztönösen figyeli a szülei kedvenc érzelmeit. Figyeli, mire ugrik a szülő. Mit néz a TV –ben, mit hallgat a rádióban, milyen történetekre reagál erőteljesen. Melyik az a gyakori érzelem, ami befelhőzi arcát. Ha a mamám aggódik értem, olyanná kell váljak, aki miatt kell is aggódni. Ha a papám nem ér rá velem foglalkozni, olyanná kell válnom, akinek nincs szüksége támogatásra, aki nem zavar sok vizet, aki saját maga is megoldja a felmerülő problémáit.

Ha azt látom, hogy szeret hamar a plafonon lenni a papám, nekem olyanná kell válnom, aki okot ad arra, hogy ő gyorsan és sokszor a plafonon lehessen. Így szép lassan megszokássá válnak bennünk azok a tulajdonságok is, amiket kifejlesztettünk, hogy ne hagyjanak el. Például: mamám szeret aggódni, akkor én leszek az a két ballábas, aki elesik az utcán, aki elhagyja az iskolatáskáját, aki intőt kap rossz magaviseletért, aki okot ad a mamámnak, hogy sopánkodhasson, hogy már megint miattam kell aggódnia.

Kineziológus – numerológus szemmel

Ha összeadva a számaidat, találsz benne 1 –est, akkor az elveszettség és idomulás témaköre duplán jellemző lesz rád. Az 1–esek a legjobb alkalmazkodók. Ők keverik össze magukat a legjobban a környezetükkel, ezért a szétválás –leválás problémaköre is hatványozottan jellemző rájuk.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2708 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x