Heti tarot-előrejelzés: a teremtő erő felszínre tör!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a teremtő erő felszínre tör!

Heti tarot-előrejelzés: a teremtő erő felszínre tör!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ha a céljaid már megvannak, nagyon közel vagy a sikerhez. Csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy learathasd a babérokat. Ezt a titkos szérumot úgy hívják: tettek. A számmisztikailag 11-es héten - ami a tarot-ban az Erő lapja -, meg kell lépni mindazokat, amik vágyaink megvalósulásához szükségesek. Az Erő kártyája bizonyos értelemben rokonságot mutat a Mágussal. Ez a lap egyértelművé teszi, hogy nyíltan szembe kell néznünk a bennünk élő, néha félelmetes archaikus erőkkel, azokat szeretettel elfogadva, gyöngéd erőszak útján kell lassanként megszelídíteni. Nézzük részletesen, hogy a tarot szerint, mi vár ránk a hét során! 

A héten minden erőnk és energiánk megvan ahhoz, hogy vágyainkat elérhessük. Talán nem szívünk legmélyebb vágyaira kell azonnal fókuszálnunk, de amit elvárunk ettől a héttől, azt jó eséllyel megteremthetjük. Inkább a női energiák a dominánsabbak, így ne féljenek a hölgyek kiteljesedni, megmutatni szépségüket! Fordítsanak bátran időt a szépítkezésre: a manikűr, pedikűr, fodrászat, masszázs különösen jól esik és hatékony. Jó esély mutatkozik a pénzzel összefüggésben is: jó lehetőségnek bizonyulnak ma a befektetések, a tőzsdézés, a szerencsejáték. Természetesen tudni kell, meddig játék a játék, és hol a határ. Forgassuk szerencsénket, de essünk túlzásba!


Könnyebben megfázhatunk, vagy fájlalhatjuk a torkunkat - de egy kis méz és gyógytea gyógyír lehet panaszainkra. A héten szinte mindenki egy új dologba csöppen bele. Újdonságokat ismerhetünk meg, amelyek építően hatnak életünkre. Lehet, hogy elsőre rossznak tűnik az új lehetőség, de a későbbiek folyamán, amikor a dolgok mélyére is betekintést nyerünk, más színben láthatjuk mindezt. Érdemes minden újba belevágni. A párkapcsolatunk nem kerül előtérbe, a törődés nem igazán lesz jellemző, de ezért ne orroljunk meg, ha párunk nem lesz olyan közvetlen, mint máskor.

Nem biztos, hogy a hétvégét pihenéssel tudjuk tölteni. Nem várt ügy, esemény bekövetkezte mutatkozik a lapokban, amire gondolkodás nélkül igent mondunk. Ha nagyon felkavarná hétvégi időbeosztásunkat, mondjuk nemet a felkérésre, de amennyiben tudunk, legyünk ott! Figyeljünk majd a szem- és fülproblémákra, könnyen bepirosodhatnak a szemünk, bedugulhat a fülünk. Amennyire csak tudjuk, kerüljük a dohányfüstöt! A pénzt a hétvége során ne hozzuk fel, ugyanis se időnk nem lesz anyagi helyzetünkkel foglalkozni, se kedvünk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5754 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x