A nő feladata a gyönyörködtetés
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A nő feladata a gyönyörködtetés

A nő feladata a gyönyörködtetés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A nő feladata a gyönyörködtetés. Ezt csak akkor tudja teljesíteni, ha felvállalja a Rend szerinti feladatait, hiszen a szépség nem más, minta Teremtő energiáknak a tükröződése általunk.  


Rendezvénynaptár
Hit híján a női tartalom sekélyes. Az a nő, aki szellemi férfiban hisz, az a Teremtő felé emeli arcát. Átszellemültsége arányosságban, szimmetriában, magával ragadó ritmusban, színes stílusban, dallamban, bájban jut kifejezésre. Az intellektus nem ad méltóságot. A méltóság a szellemi emelkedettség jele.Minden ember annyira méltóságteljes, amennyire az Isteni felragyogott a tudatában.

Az önmagára nem adó nő éppúgy nem kötődik egyetlen férfihoz sem, hogy annak holdi visszatükrözője legyen, minta túlfestett, túldekorált, túlékszerezett nőtársa. Mindketten nemet mondanak az Isteni Rendre.

Isteni tartalom nélkül rideg és múló a szépség. A funkció önmagában nem vonzó, mert alacsonyrendű tartalom építi. Minél értékesebb a tartalom, annál stílusosabb a forma. A stílus ? a Teremtő értékmérője. A legnagyobb sugárzással bír az a nő, aki rátalált az Egyre, az Isteni Rend szerint valóra, a klasszikusra, a kifinomultan szépre.

Weöres Sándor
Szóval nem csak a plázacicák vannak bajban… Néha az az érzésem, hogy a lényeges dolgoktól az életünk olyan messzire sodródott, hogy már felismerni is nehezünkre esik, hiszen nem is ismerjük fel.

 
 
[ 8845 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x