Angyali Üdvözlet
Címlap / Ezotéria / Angyali Üdvözlet

Angyali Üdvözlet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Nemsokára lebbennek a szárnyak. Kukucskálunk az üvegajtón át, hátha pont meglátjuk az angyalkát, aki felettünk suhanva leteszi az ajándékát a fa alá. És megint nem sikerült elcsípni őt. Benyitva a szobába, már csak a szüleinket látjuk, örömmel az arcukon. De jó nekik, ők találkozhattak vele, láthatták őt. Van, aki hisz bennük, van, aki nem hisz és a legtöbben nem tudják, hogy higgyenek e az angyali erőkben vagy sem. Hiszen gyerekként nem nyertünk bizonyítékot sosem. Felnőttként leginkább akkor hívjuk segítségül őket, ha hiányunk van, szükséget szenvedünk valamiben. Ilyenkor felfelé fordulunk.  

Segítő kezek

Felnőttként leginkább akkor hívjuk segítségül őket, ha hiányunk van, szükséget szenvedünk valamiben. Ilyenkor felfelé fordulunk. Érdekes, hogy miért pont felfelé. Talán ez is a gyerekkori kicsinységünkből adódik. Fentről várunk minden fontosat, egy segítő kezet, egy támogató útmutatást, egy hangot, ami lágyan hullva le ránk, segít kibogozni életünk összekeveredett szálait, fentről várjuk a megváltást és a szeretetet is.

Szellemi otthonunk

Amikor magunkban ráhangolódunk a hála érzésére, nem csupán egy olyan dimenzióba léphetünk be, ami a legerősebb teremtő hely bennünk, de rá tudunk csatlakozni a nem megfogható angyali erőkre is, akik nem mások, mint a szellemi tér lényei, energia alakzatok, szellemi erőterek. Valójában, azért fontos, hogy a hála és a csend úrrá lehessen bennünk néha napján, mert vannak dolgok, melyekkel mi magunk nem bírunk el az életünkben. Nem tudok szerető társra lelni magamtól, nem tudom megváltani az anyagi körülményeimet, nem tudok kezelni egy konfliktust az életemben, bárhogyan is szeretném. Viszont van valami, ami ha én magam nem is, de ő képes rá. A vallások több féle nevet adnak neki, a lényeg, hogy minden létező ennek az energiának a része. Pont úgy, ahogy az ember a természet része, a természet is alá van vetve bizonyos univerzális törvényeknek.

Az angyali erők ennek a szeretet törvénynek a képviselői és egyben végrehajtói.
Nagyon finom erők ők, durván nem lehet belépni, csomagokkal megrakodva.



Mielőtt belépsz…

Igen, mielőtt megéreznéd ezt a finom erőteret, ki kell pakold, őszintén a szívedből a legfőbb neheztelésed, haragodat, el kell engedd az irigységed, a hitetlenséged és persze a pökhendi egód, aki saját maga akarta eddig megoldani az életed. Nem kell, hogy vallásos légy, elég, ha egyszerűen csak tudod, hogy bármilyen kisebb vagy nagyobb hibát követtél is el és kéred, hogy beléphess a csend terébe, ott minden képes arra, hogy feloldódjon és megtisztuljon. Itt átadhatod magad és akár az életedet is a megváltó szeretetnek. Megérezheted, milyen hálásnak lenni. Mindig van valamiért.

A hála teremt a szívedből mindent, ami tényleg fontos számodra. Közeleg a Karácsony. Egy lehetőség a csend, a béke megtapasztalására, akár egyedül, akár másokkal töltöd.

Békés és hálás Karácsonyt Mindenkinek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2246 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x