Karácsonyi hangulatjelentés a kínai asztrológia jegyeinek...
Címlap / Ezotéria / Karácsonyi hangulatjelentés a kínai asztrológia jegyeinek segítségével

Havasi Patrícia

Karácsonyi hangulatjelentés a kínai asztrológia jegyeinek segítségével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Lássuk, mit mond nekünk a kínai asztrológia, jegyek szerint a karácsonyi ünnepekre, kalkulátorral! PATKÁNY
Érzelmek fenn-lenn, a december események pillanatok alatt billenthetik ki az érzelmi serpenyődet. A pozitív események a magaslatokba emelnek, míg a negatívak a mélység legmélyebb pontjára. Bármelyik oldalon is leszel, abba maximális energiát teszel, így egy karácsonyi meglepetés, szeretetteljes családi ünneplés igaz könnyeket csalhatnak a szemedbe, míg ha egyedül vagy kénytelen tölteni a szentestét, azt katasztrófaként élheted meg. Az a szerencse, hogy ezek a hangulatok átmeneteik, ezért épp rossz kedved van, emlékeztesd magad, hamarosan történik majd valami jó és minden megint szép lesz!

BIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)
Talán a legbékésebb ünnepi hangulatot a Bivaly jegy szülöttjei élhetik meg az idei karácsony alkalmával. Nyugalom, békesség mind benned, mind pedig körülötted, ezt tapasztalhatod magadban és ezt érzik majd a közeledben is. Teljes szívvel-lélekkel készülsz az ünnepnapokra, maximálisan kiveszed a részed a készülődésből, és boldoggá tesz, amikor azt látod, hogy a családtagjaid boldogan fogyasztják el a karácsonyi menüt .Még ha nem vagy egy konyhatündér, magára a meghitt együttlétre igényed lesz, így biztos, hogy szerető családi, baráti körben töltöd a szentestét.

TIGRIS
A Tigris jegy szülöttjeként nem feltétlenül Te fogod kisajátítani a konyhát a karácsonyi készülődés során, talán nem is te fogod összeszervezni a családot, de ezekben a napokban számodra is fontos lesz a meghittség. Inkább nyugalmasabb ünneplésre vágysz, s ha jó kapcsolatban vagy az édesanyáddal, akkor az ünnepek alatt még inkább kötődhetsz hozzá, de ha nem is annyira zökkenőmentes is a viszonyotok, akkor is benned lesz a nyitottság a megbékülésre. A karácsonyfád legyen élő, akár olyan, melyet később ki is ültethetsz a kertbe, kerüld a műanyag fenyőket, hiszen mentálisan kifejezetten jót tesz neked az élő fa közelsége.

NYÚL
Igazán boldog ünnepeknek nézhetsz elébe ha...ha képes vagy elengedni azt az ideát, ami a fejedben van, hogy milyen lenne egy tökéletes karácsony. Nincs tökéletes, de nemcsak a számodra, hanem senki számára sem, mert valójában minden úgy jó, ahogy van. Nem baj, ha nem sikerül mindent időre elkészítened a szentestére, az sem gond, ha egyes családtagjaid, akár a párod olykor meggondolatlanságokat mond vagy csinál. Az a fontos, hogy együtt lehetsz velük, ezért engedj el mindenféle elvárást az ünnepi hangulattal kapcsolatban, éld meg azt, ami adatik és lásd meg a tökéletlenségben a tökéletességet! Neked is kifejezetten ajánlott, hogy élő karácsonyfát állíts, vedd magad körbe mindenféle természetes anyaggal, mert mindezek harmóniát teremtenek benned és mentálisan töltenek fel.

SÁRKÁNY
A decemberi energiák a figyelmedet leginkább az érzelmeidre fogja ráirányítani, ezért az ünnepi készülődés is fontosabb lehet számodra, mint a körülötted élőknek. Neked nem mindegy, hogy milyen hangulatban telnek ezek a napok, azt szeretnéd, ha mindenki boldog lenne és legalább a karácsony idejére elsimulnának a feszültéségek körülötted. Ha a Sárkány havában születtél, a családoddal van esélyed javítani a kapcsolatodat, ha pedig egyébként is szeretetteljes a viszonyod velük, úgy igazán meghitt napoknak nézel elébe. Amennyiben vannak gyermekeid, mindent megteszel majd azért, hogy varázslatos szenteste, díszek karácsonyfa és alatta rengeteg ajándék várja őket. Valamivel több aktivitásra is számíthatsz az elkövetkezendő napokban, emiatt kevésbé esélyes, hogy a karácsonyi dőzs ellenére túl sok kilót szedj magadra.

KÍGYÓ
A karácsonyi készülődés rád egész másképp hat az idén, annyira valahogy nem érzékenyülsz el tőle. Bár várod és nincs ellene kifogásod, de lehet, inkább egy letudandó feladatként, egyfajta célként is tekintesz rá. Magadhoz mérten sokat költesz akár ajándékokra, akár a készülődésre, mindent perfekt módon levezényelsz, irányítod a családi összejövetelt és a végén - ha jól sikerült - elégedetten tekintesz az “eredményre”. Tulajdonképpen akkor leszel boldog, ha túl leszel rajta, minden az elképzeléseid szerint zajlott és a figyelmed az újabb projekt irányítására és levezénylésére fókuszálhatod.


Ezekben a napokban minden veled történő eseményt sokkal erőteljesebbnek élhetsz meg. Ami kellemes, az szárnyakat ad, de ha átsuhan a fejedben egy bosszantó gondolat, akkor a jókedved pillanatok alatt fordulhat át teljes elkeseredésbe. Amennyiben többször fordul át a hangulatod a borúlátó irányba, úgy két dolgot tehetsz; egyrészt felismered, hogy már volt ilyen és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tovább is állt, tehát ez most is így lesz. Másrészt pedig megelőzheted a hangulatingadozásaidat akár meditációval, akár jógával, bármilyen hatásosnak bizonyuló módszerrel, amivel az elmédet uralni tudod. A karácsonyi készülődés is épp így megviselhet, ha párkapcsolatban élsz, akkor a párod képes bármilyen kis aprósággal kiborítani, ezért például érdemes lesz kiküldened a konyhából, ha te akarsz ott érvényesülni, ellenkező esetben pillanatok alatt veszhettek össze akár a répapucoláson is. Ha most épp egyedül vagy, akkor drámaiabban tekintesz a magányos szentestére, mint amennyire valójában az. Igen, nem jó egyedül lenni ilyenkor, de vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is az életben. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik szeretnek, légy optimista, hiszen a 2015-ös év új ismeretség lehetőségét ígéri.

KECSKE
Talán a Kecske jegy szülöttei részesülhetnek a legszeretetteljesebb és legharmonikusabb ünnepnapokban, az összes jegy közül. Az ideális karácsonyi hangulat megéléséhez azonban szükséges, hogy eddigi életviteled, gondolkodásod és másokhoz való viszonyulásod legalább olyan korrekt és magas szintű legyen, mint amit most másoktól remélsz. Decemberben a saját bőrödön tapasztalod meg, miként viszonyultál, miként bántál mostanáig a környezeteddel. Ha kedves, megértő és segítőkész voltál, ugyanezt remélheted viszonzásként, ellenben ha könnyedén átléptél másokon, akkor ne lepődj meg, ha nem az elvárásaidnak megfelelően alakulnak az ünnepek. Karácsonykor nyüzsgésre számíthatsz, sokan vesznek körbe majd és alapvetően nyitott leszel mindenféle társasági eseményre.

MAJOM
Ha a Majom jegyében születtél, úgy a belső késztetésed az ünnepek alatt az lesz, hogy minél inkább meg tudj pihenni, de erre vajmi kevés lehetőséged lehet. Persze lesznek nyugisabb napok, de összességében aktív karácsonynak nézel elébe. Talán egy kicsit érzelmesebb is leszel, holott ez nem feltétlenül jellemző rád, most mégis könnyebben elérzékenyülsz, ha máskor nem is, de most rá tud venni a párod, hogy megnézz vele egy-egy romantikus filmet. Önmagadnak is meglepő lehet, milyen mély érzéseket csalogatnak elő belőled az ünnepnapok, itt az idő, hogy felszínre hozd a benned lévő ragaszkodást és ki is mutasd a szeretteid iránt. Ha a Majom hónapjában születtél, akkor ezeket az érzéseket a munkatársaiddal kapcsolatban is megélheted, most még akkor is képes leszel kötődni hozzájuk, ha egyébként a hét többi napján nem mindenkivel rokonszenvezel.

KAKAS
Ha vannak az életedben olyan kapcsolatok, melyekbe belesodródtál, ha vannak olyan dolgok, melyeket eddig megtettél, bár magad sem tudod miért, ha eddig úgy működtél, mint aki transzban van, akkor most eljött az ébresztő ideje. Azok a dolgok jöhetnek a felszínre, azokra nyílhat fel a szemed, amelyek már nem működőképeseket az életedben. Ennek következtében esélyes, hogy az ünnepnapok alatt is némi feszültség legyen a párod és közötted. Az elkövetkezendő napokban arra hivatottak, hogy végre leszámolj azokkal a dolgokkal, amelyek zavarnak, amiket már nem tudsz és nem is akarsz elviselni, vagy amikre nincs többé szükséged. Ezért, ha az eddigi karácsonyok alkalmával is voltak konfliktusok, akkor most már tudhatod, hogy csupán csak arról szól, hogy végre állj ki magadért, ha zavar valami a kapcsolatban, akkor mondd ki, beszéljétek meg még az ünnepek előtt és ezzel esélyt adtok annak, hogy a szenteste már valódi szeretetteljes és nyugodt hangulatban teljen el.

KUTYA
Számodra fontos a családi együttlét, a biztonság, a meghitt hangulat, emiatt a karácsony is fontos szerepet tölt be az életedben. Szívesen készülődsz rá, talán évek óta kialakult rutin szerint zajlik nálad az ünneplés, megvan, hogy melyik napon hol gyűlik össze a család és általában az ünnepi menü sem változik túl sokat az évek során. A harmónia, a barátságos hangulat és a rokoni kapcsolataid elmélyítésére van ilyenkor lehetőséged, ha volt is feszültség a családban, akkor az ünnepek alkalmából, azáltal, hogy a szívedet beborítja az egységbe tartozás érzése, te és a többiek is át tudtok lépni a sérelmeiteken. Elégedettséged, boldogság érzetet egyenesen arányosan növekszik azzal, ha a karácsonyi készülődés, az ünneplés menete az elképzeléseidnek megfelelően alakulnak, ezért jó ha előre készülsz egy menetrenddel, hogy a lehető legjobban kiküszöböld a váratlan események lehetőségét.

DISZNÓ
A Disznó jegy szülöttjének, így neked is a december mindig nagy sürgés-forgással jár. Ekkor a társasági életed maximális fordulatszámra kapcsol, megjelennek a rég nem látott barátok, rokonok, akikkel az év többi napján alig-alig tartod a kapcsolatot. Talán egy kissé érzelmesebbé is válsz és bármilyen ki apróság könnyeket csalhat a szemedbe. Ilyenkor juthat eszedbe, hogy jó lenne valamilyen változatosság az életedbe, és ha túllépsz a gondolatokon, a valóságodban ez utazás, költözködés formájában is manifesztálódhat. Pont emiatt előfordulhat, hogy a karácsonyi készülődést megnehezítik a változó körülmények, hiszen ha menni kell, akkor menni kell! De ne felejtsd, ott vannak körülötted az emberek is, aki segítségedre lesznek. A szenteste, de összességében a karácsony mindegyik napján nagy nyüzsgésre számíthatsz, ezért jó lesz, ha előtte vagy utána biztosítasz magadnak pihenési lehetőséget.

Szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Sásdi Bernadett asztrológus
www.kinai-horoszkop.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5242 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x