A végtelenség illata - az érzékelés teljessége
Címlap / Ezotéria / A végtelenség illata - az érzékelés teljessége

A végtelenség illata - az érzékelés teljessége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A fizikai, anyagi érzékelésen túl, sokkal kiterjedtebb információ halmazt is fölfogsz a világból. De az agyad és az elméd nem értelmezi ezeket a jeleket. Úgy is mondhatnánk, hogy a számítógépes rendszer, amit az elméd működtet, jelenleg kiszűri, kidobálja a számára érthetetlen, felfoghatatlan, értelmezhetetlen információkat. 

Egyszerűen arról van szó, hogy a fizikai-anyagi világod, amiben felfedezni és megélni vagy képes önmagad, ezek nélkül az információk nélkül is eldöcög, működik. Ezért az anyagi információáramláson túlmutató érzékelésre egyszerűen nincs szükséged. De ha mégis úgy érzed, hogy lehet több is a világban, ha már kérdéseid vannak, vagy ha működnek a megérzéseid, intuícióid, akkor talán érdemes tovább olvasnod ezt az írást.

A hatodik vagy hetedik érzék, az intuíció, a megérzés, a tisztánlátás nem valami új és ismeretlen érzékelés, ami elhatárolható a fizikai érzékeléstől. És nem egy kiváltságos csoport csodálatos szuperképességei. A fizikai érzékszerveid, amit minden pillanatban használsz, valójában a teljes érzékelésednek fizikai vetületei, megtestesülései. Mindenki mindent érzékel, mindent, ami van. Az összes kis energia hullámot, legyen az gondolati vagy akár érzelmi energia is. Az, hogy egyesek képesek ezeket az információkat értelmezni, míg mások nem, az csak az elme befogadásán múlik. Azon, hogy mit vagy képes befogadni (nem elhinni) és mit utasítasz el.

Igazából nem az érzékszerveiddel fogsz fel egy világot, amiben létezel, hanem az érzékszerveid segítségével teremted meg saját világodat. Hiszen Te saját magad látod a világod középpontjában, és olyan a Te világod, amilyennek azt látod. Mindenki magának teremti a saját rendszereit, pontosan olyannak, amilyennek el tudja képzelni és el tudja fogadni. Ezért aztán semmi, de semmi nem lehet konstans a létezésben. A tökfőzelék finom? Ez is csak attól függ, kinek a rendszereiben vizsgáljuk a kérdést. Van, akinek igen, és van, akinek nem.


Ezért a vitáknak, a sarkos véleménynyilvánításnaknem sok értelme van, hiszen valójában mindig, mindenkinek igaza van. De mivel az egyes létezők által teremtett világok bizonyos értelemben és bizonyos síkokon azért össze-össze csúsznak, kell néha találni és teremteni közös alapokat, keretrendszereket. Tulajdonképpen ilyen egységesen elfogadott keretrendszer az anyagi világ is. És az öt fizikai érzékszervre leszűkített anyagi érzékelés is. Egy „lebutított”, egyszerű illúziókon alapuló rendszer, ahol szabályok és keretek között zajlik a létezés. De ez a létezés a teljességnek, az ÉLETNEK csak halovány, szürke árnyképe.

A valódi ÉLET és érzékelés végtelen. Hogy Te ebből mennyit fogsz fel, mennyit élsz át, az csak rajtad múlik.Mint ahogyan az is, hogy a létezés teljessége a Te világodban hogyan, milyen formában jelenik meg. Sem az emberi látásmódot, sem a fizikai érzékszerveid, de leginkább a külső éned (az egód) nem engedik, hogy a világ kiterjedtebb valóságait is megtapasztald és átéld. A formákhoz való ragaszkodás megakadályoz abban, hogy felfedezd a létezés kiterjedtebb valóságait, amik jóval túlmutatnak a jelenlegi érzékeléseden.

Nem kell semmi különös ahhoz, hogy mindezeket az élményeket átéld és megtapasztald. Erre nem kell születned, hiszen már megszülettél rá. Nem kell megkapnod valakitől, hiszen már a tiéd. Egyszerűen csak FIGYELJ! Figyeld magad és a körülötted létező világot! Szeretettel, befogadással, érzéssel, türelemmel. A többi jön magától…

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x