Lásd színesebben a januárt!
Címlap / Ezotéria / Lásd színesebben a januárt!

Lásd színesebben a januárt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Télen kevesebb a napsütés, ami megemeli az endorfint a vérben, ami elősegíti az örömszint növekedését. Ilyenkor szürkébbnek látunk mindent. Persze nem csak télen kerülhetünk tompa hangulatba. Erre az esetre jól tud jönni egy kis segítség az örömszint emeléséhez.  

Az északi népeknél a kevés napfény miatt bizonyítottan sokkal jellemzőbb az alkoholizmus és a depresszió. Ha a hangulatunk szürkébe fordul, jól jöhet a szolárium, vagy a szauna. Erre az esetre szoktuk alkalmazni a kineziológia eszköztárából az elemlámpát, mellyel a 3. szemünket világítjuk meg. A két szemöldökünk között elhelyezkedő 3. szemünk mögött található agyunkban a hipofízis, mely a világban lévő fény érzékeléséért, a szorongás elűzéséért és az örömszint fenntartásáért is felelős többek között.                                                        

Már nem zavar…

Az alábbi mondatok egy kedves kliensem szájából hangzottak el. Hol vagyok én, hogy ne látom a szeretetet az életben? Honnan nézem a világot, hogy nem látom? Honnan nézem, hogy olyan fátyolos, mintha az egészet egy felhőn át nézném. S tompa kábulattal kérdezem. Vajon mi végre ez az egész? Már megszoktam a világ hidegségét, apatikus közönyét. Régóta nem látom, és mindig próbálkozom kimászni ebből a szürke veremből. Egy idő után már nem fáj, nincs bennem égető érzés, hogy kijöjjek ebből, hogy az élet színeit lássam. Már nem is érdekel.

Az életfeladat-terapeuta válaszol
Először is el kell fogadni a tényt, hogy most éppen nem látom, hogy vannak színek, mert a szürke fátyol erősebb, elhomályosítja a színeket. Fel kell tenni a kérdést, talán valamit nem veszek észre? Kell, hogy legyen valami. Valami több. Először is, ez az apatikus állapot sem más, mint egy szorongás vagy düh érzés. A vonatunk innen bármikor mehet tovább. Ezt fontos tudatosítani. De mitől lesz minden olyan szürke? Mitől nem látjuk a színeket?A kineziológus válaszol
A szürke egy szín. Hagyományosan kapcsolódik az unalomhoz, az apátiához. Amihez nem szoktuk magától értetődően kapcsolni, az a reménytelenség és az elfojtott düh érzése a tehetetlenség miatt. Ha felmerül valakiben a depresszív hangulat, egy tapasztalt terapeutában azonnal felsejlik, hogy itt bizony jól bebugyolált haragról van szó. Érdemes ilyenkor feltenni magunknak a kérdést, hogy mikor éltünk át nagy csalódást legutóbb az életünkben és miért.

A numerológus válaszol
Attól lesz szürke minden, mert a szívben nincs elegendő energia. Képtelen feldolgozni a szív érzékeny műszere az őt ért fájdalmat, elfáradt a sok érzéstől. Mert mi a csalódás? Tegyük fel a kérdést:
  • Hányszor vittem bele magamat, a reményeimet és az érző szívemet kapcsolatokba?
  • Hányszor fektettem a hitemet a terveimbe, hittem eget ostromló hittel a megvalósulásukban?
  • S hányszor kellett csalódnom, hogy megint nem sikerült?
Ilyenkor mélyen belül elindul az önostorozás folyamata. Az önbántások nagyon megnyirbálják a hitet. Minek nyissam ki újra a szívemet? Hisz úgyis rosszul döntök, rossz lóra teszek, tévútra megyek. Vagy én csapok be másokat, vagy engem csapnak be. Ettől fáj az élet. Ettől lesz egyre szürkébb és tompább a színe. Lassan kifakul. Ha a születési dátumodat összeadva találsz a számok között 3-ast, 6-ost vagy 9-est, a depresszív, negatív látásmód fokozottan jellemezhet téged.

Gyógyír a léleknek - bennünk a csoda
S ha megint itt a szürkeség, a hideg, a tél, a fátyol és a köd, vagy a mélabú, ez a válasz és ez a kérdés mindig kéznél van! Az igazság mindig világos, mint a Nap. Egyszerű, tiszta és átlátható.

Kérdés: Mi az életem igazi értelme?
Válasz: Hogy értelmet adj az életnek!

Nagyon tetszik a gondolat. Persze, az már rád van bízva, hogy milyen szemlélettel teszed ezt, hogy neked mi adja az értelmét.

A holnapba nézve
A Nap az éltető forrás, olyan, mint a szívnek a remény. Ha a Nap süt, életet ad a Föld minden sejtjének. Ha a remény él, minden gondolatunk és érzésünk pozitív irányba fordul. Mit jelent neked a remény? Valamit, ami a jövődbe vetett bizalmat erősíti. Jó tanács: mindig tudd, hogy a vonatod bármikor mehet tovább, nem a végállomáson vagy, csak egy állomáson, ahol erőt gyűjtesz, tapasztalsz és mész tovább.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 2994 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x