2015 a kecske éve
Címlap / Ezotéria / 2015 a kecske éve

2015 a kecske éve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A kínai asztrológiában a következő évvel lezárul egy 2 éve tartó hosszabb, tűz elemű ciklus. A Kecske szimbólum energiája analógiában megegyezik a nyári hónapok utolsó napjaival, így a most következő időszak olyan lesz egy kicsit, mint egy egész éven át tartó augusztus. Az elmúlt évek álmodozásai és érzelmi feszültségei után eljön a lehetőség a beteljesülésre. 

A Kecske évében több lehetőséget kapsz álmaid, terveid, vagy valamilyen benned születő kreatív csoda megvalósítására. Ehhez azonban meg kell állj egy percre, hogy meghalld saját benső hangod. Kedves Olvasó, mielőtt tovább olvasnál, kérdezd meg magadtól:

- Milyen álmod van, amit nem váltottál még valóra?

A jövő év képletében egyértelműen látszik, - bár az energiák maximálisan támogatják terveid megvalósulását- , mégis lesz egy tendencia, hogy elbizonytalanodj és meggyőzd magad, kevés vagy… Ez vonatkozhat a szerelemre, munkára, vagy hivatásodra egyaránt.
 

A Kecske évében mindenkiben felmerülhet időnként a gondolat, hogy a “nagy lehetőséghez” még nem jött el az idő. Előre jelzem, azzal a vágyaddal, amit szíved mélyén rejtegetsz, nem ez a helyzet! Ehhez eljött már az idő, és képes vagy rá!

A 12 kínai jegyre vonatkozó részletes éves előrejelzéseket a Horoszkóp Havilap februári számában olvashatod.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x