EZO Expo 2015
hirdetés
Címlap / Ezotéria / EZO Expo 2015

EZO Expo 2015

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Alig egy hónap van már csak hátra a nagyszabású rendezvényig, amely a növekvő számú ébredező olvasó és értő közönség nagy napja lesz. A második alkalommal megrendelésre kerülő EZO Expo a kézzel fogható világon túli érdeklődéssel rendelkezők Mekkája: számos ezoterikus filozófus, természetgyógyász, életmód-tanácsadó nyitogatja tovább lassan emelkedő szempilláinkat. 

Út a harmónia felé

Egyre zűrzavarosabb világunkban egyre nagyobb szükség van olyan helyekre, gondolatokra ahol az ember megpihenhet, feltöltődhet és előkészülhet arra, hogy újra részt vegyen a zűrzavarban. A nyugalom pontjait részben kívül (pl. jógaórán, akupunktúrás orvosunknál, masszázson vagy tai -chi közben), részben pedig belül, saját lelkünk belső útján tapasztalhatjuk meg.

Az EZO Expon mindkét irányvonal szóba kerül: az érdeklődők megismerkedhetnek számos gyógyítóval, kézműves termelővel, akiknek munkája a testünk jobblétét hivatott szolgálni, az előadások során pedig megtanulhatjuk az elmélyülés technikáit, azokat a módszereket, amelyek révén javíthatunk a saját magunkhoz fűződő viszonyon.

  
Miért Expo?

A vásárokba járók emlékezhetnek rá, hogy az ilyen jellegű rendezvények során tematikus szekciókba rendezett kiállítók saját standokkal vesznek részt. Ez a felállás lehetőséget nyújt a kiállítóknak arra, hogy az őket legjobban tükröző környezetben, a megfelelően harmonizált vagy éppen gerjesztett energiákkal rendelkező terekben a leghatékonyabban adhassák át tehetségüket és tudásukat, meggyőződéseiket és gyógyító-feltöltő energiáikat.

Természetesen az Expón vásárolni is lehet, könyveket, természetes összetételű, kézzel készített termékeket, bioenergetikai eszközöket, masszázsbérleteket és számos más hasznos és egészséges terméket és szolgáltatást.

Programkínálat

Az expós standok meglátogatásán kívül előadásokat is hallgathatunk, illetve workshopokon is részt vehetünk. Az ezoterikus irodalom és filozófia elismert képviselői vezetnek be a gondolkodás rendkívül izgalmas területeire, olyan témákban, amelyek – akár elismerjük, akár nem – a bőrünkre, a lelkünkre és az egészségünkre mennek. Az idei Expo külön szekció szentel a jóga ás meditációs foglalkozásoknak, ahol nem csak a jóga és a meditálás számos ágával és módszerével ismerkedhetünk meg, hanem megpihenhetünk és feltöltődhetünk a vásár tolongásától megfáradva.

Mindenkinek ott a helye, akit hív az Élet és a Teljesség!

Egyre többet hallhatjuk, hogy a „helyzet élesedik”, vagyis a világ eseményei egyre jobban rákényszerítenek mindenkit arra, hogy elinduljon befelé. Aki megteszi, arra felemelkedés és boldogság vár, aki nem lépi meg, az sajnos ki is eshet emiatt ennek a világnak a keretei közül.

Itt az idő, hogy a legnagyobb mesterek kezét fogva vágjunk bele ebbe az óriási kalandba!

Balogh Béla, Laár András, Müller Péter, Lekszikov Attila, Dömény István, Oravecz Nóra – az ő nevük garancia arra, hogy belső utunkat vonzónak, izgalmasnak és felejthetetlennek éljük meg!
 


(X)
 
 
[ 1867 ]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x