Koncentráld erőidet! Indul a Tigris hónapja!
Címlap / Ezotéria / Koncentráld erőidet! Indul a Tigris hónapja!

Koncentráld erőidet! Indul a Tigris hónapja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az e havi előrejelzés különlegessége, hogy nemcsak új hónapot, hanem új évet is kezdünk, mivel február 4-én átléptünk a Yin Fa Kecske évbe, amely az igen aktív Tigris hónappal indul. 

Az előző esztendőhöz képest lényegesen kedvezőbb és kíméletesebb energiákat hoz ez az év, azonban februárban ez még kevésbé lesz érezhető, szükség lesz minden erőfeszítésedre a pozitív eredményekhez. Fantasztikusan kreatív ötleteid lehetnek, de már magába a megvalósításba nehezebben kezdesz bele, mert talán túl nagy falatnak érzed a kihívást. Ennek ellenére azt javaslom, próbáld ki magad, ha életképes az ötleted, mindenképpen el fogod érni, amit szerettél, DE! a lagymatag hozzáállás ebben a hónapban nem lesz elég.
Szívd fel magad, határozz és cselekedj, ezt a mentális erőt egész hónapban tartsd meg, mert ez lesz a kulcsa a következő napok sikerének.
Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

február 6., 13., 18., 25.

március 2.

PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Patkány által képviselt energiára nincs hatással.
BIVALY (a kalkulátorban Ökörként fordítva)
Ez a hónap a horoszkópodban lévő Bivaly által képviselt energiára nincs hatással.

TIGRIS

Az új hónap energiái számtalan kellemes dolgot hoznak neked. Nyugodtan ereszd el aggodalmaidat, lazulj be és egyszerűen csak kívánd, amit szeretnél, minden adott vágyaid teljesüléséhez. A legrosszabb esetben semmi történik, bár valljuk be, a folyton aktív Tigris jegyénél ez kevésbé valószínű.
Tigris nap szülöttjeként, bátran nyújtsd be kívánságlistádat a párodnak, legyen az bármilyen földi öröm, jobban kapható lesz arra, hogy a kedvedben járjon. Konfliktusokkal teli kapcsolatod is megnyugodni látszik, kapsz egy szusszanásnyi időt, hogy feltöltsd magad mind mentálisan, mind fizikailag.
A szakmai szempontból igazán előnyös, ha a Tigris havában születtél, minden az elképzeléseid szerint alakulhat. Amennyiben anyagi fellendülést szeretnél, fektess több energiát a jelenlegi munkádba, de ugyanúgy figyelj oda a családtagjaid, barátaid javaslataira, lehet olyan ötlettel állnak elő majd, ami hosszú távon alapozhatja meg pénzügyi szempontból az idei évedet.

NYÚL

Új dolgok, irányok indulhatnak el az életedben, amelynek hatásait nem feltétlenül ebben a hónapban érzed, nem most aratod le a termését, de ha majd visszatekintesz ezekre a napokra, hálás leszel, hogy belevágtál. A februári ötleteid az idei év pénzügyi alapjaidra lehetnek hatással, ezért megfontoltan kell felülvizsgálnod azokat.
Ha Nyúl napján születtél ez a változás, fejlődés elindulhat benned, de akár kötődhet az otthonodhoz és/vagy a párodhoz. Tökéletes időszak ez lakásfelújításra, tervezésre és berendezésre, s még ha nem vagy belsőépítész adottságokkal megáldva, eddig vajmi kevés affinitást is éreztél hozzá, most jobban rá tudsz érzékelni a kreatív megoldásokra. Éld meg a benned felébredő mentális termékenységet, használd ki meglepő gondolataidat, mert ezzel egy új utat nyithatsz meg az életed számtalan területén!


SÁRKÁNY

A Sárkány jegy szülöttjeként a hónap kulcsszava a változás lesz. Vagy te vágysz majd valami újra, vagy körülötted indulnak be olyan energiák, ami meglepő lehetőségeket kínálnak. Ha egyébként nem vagy egy kreatív alkat, akkor is azt fogod tapasztalni, hogy a fantáziád szárnyal, újabbnál újabb ötletek pattannak ki a fejedből, melyekkel nagyot dobhatsz üzleti vállalkozásodon, munkahelyi környezeteden, akár a párkapcsolatodon, függően attól, hogy hol van a horoszkópodban ez a szimbólum.
Ha a Sárkány hónapjában születtél, akkor a fejlődést, változást főként a munkádon belül érezheted, lehetnek ezek új projektek, megbízások, lesz akinek konkrétan új munkahelyet is jelenthet. Bárhogy is jelenik meg, legyél nyitott az újra és engedd szabadjára a képzeletedet!

KÍGYÓ

A februári energiáknak köszönhetően a következő napokban kissé érzékenyebb lehetsz, hajlamosabb leszel előre kombinálni, drámai szituációkat elképzelni. Ha Kígyó napján születtél, a párod megnyilatkozásait értékelheted túl, olyan dolgokat hallasz bele a mondanivalójában, melyet nem úgy szánt, mint ahogy azt értelmezted. Érzelmi töltéseket szőhetsz bele, amelyek meg sem fordultak a fejében és ezeket egy vita során hozzá is vágod, ő meg majd csak pislog, hogy „Mi van?”, nem fogja érteni, mivel vádolod. Hogyan is értené, hiszen az egész csak a fejedben született meg. Ha felismered magadban ezt a játszmát, már meg is találtad a megoldást, mivel ki tudod szűrni a képzelgésből a valós tényeket.
Ez a hónap kedvez a félreértéseknek is, így ha nem akarsz felesleges köröket futni, érdemesebb lesz a megbeszélt időpontokat konkretizálni, a terveket fixálni, hogy ne ragadjanak meg az elképzelés szintjén. Ha mégis belefutsz meghiúsult találkozókba, elhalasztott megbeszélésekbe, jó ha átgondolod, vajon eddig hányszor kezelted magad is felületesen ezeket te magad is?!

 



A Ló jegyben született emberek sokszor türelmetlenek és impulzívak. Ha neked is bárhol megtalálható ez a szimbólum a horoszkópodban, az életed valamely területén ez jellemző lesz rád is. Vannak időszakok, amikor a Lóban rejlő tüzes energia takarékra kapcsol, míg máskor mintha jól megraknák tüzelőanyaggal, fellobban. Ez utóbbi időszak vár rád most, így ne lepődj meg, ha belülről erős késztetésed lesz a cselekvésre. Amire vágysz, azért maximális erővel tudsz küzdeni, ha kell hegyeket mozgatsz meg és bárkit a terveid mellé állítasz. Nincs az a kétkedés, mely megfékezne, nincs az a fal, melyet nem tudnál megugorni. Egy dologra figyelj, a mértékre, hiszen ez a nagy akarás könnyedén csaphat át az erőszakosságba is, amikor nagyobb ellenállásba ütközöl.

KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kecske által képviselt energiára nincs hatással.

MAJOM

Februárban több olyan feladatod, kapcsolatod lehet, melyeknél időszerű lesz átgondolni, valóban működőképes-e úgy, ahogy jelenleg van. Amennyiben Majom napján születtél és párkapcsolatban élsz, több kisebb-nagyobb konfliktus hozhatja felszínre azokat témákat, melyekben nem vagytok azonos nézőponton. Figyelned kell majd arra, hogy az esetleges ellenállás kölcsönösen heves indulatokat válthat ki belőletek, de ahogy általában lenni szokott, most sem az agresszív fellépés lesz az, amivel bárki is meggyőzhető. Ugyanígy kerüld a személyeskedést, mert Te és a párod is fokozottan érzékeny napokat éltek meg. Ami eddig poén volt, az most súlyos sértés lehet, ami évődés, abba mindkettőtök könnyedén belehall, beleképzel személyes támadást.
Ugyanakkor harmonikus kapcsolat esetén a szeret, együttműködés és összetartozás igazán magas szintjét tudjátok megélni, ahol a konfliktusok kölcsönös kompromisszummal oldódnak fel.

KAKAS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kakas által képviselt energiára nincs hatással.

KUTYA

A szürke hétköznapokat szenvedély, lángolás fűszerezi meg, amely megjelenhet benned vágyként, de ugyanúgy a valóságodba is kivetülhet és bármilyen téged fokozottan érintő témában testesül meg. Például, ha a Kutya havában születtél, a munkádban vérfrissítésre vágyhatsz, új feladatok izgatnak, és ha találsz is teret ennek, akkor abba a dologba ezerrel veted bele magad. Nyüzsögsz, tárgyalsz, mindenkit magad mellé akarsz állítani és minden adott is hozzá, hogy sikert érj el ebben. Érdemes hát ezt az időszakot a projektek azon szakaszára felhasználni, amikor például befektetőket, támogatókat kell találni. Ha épp munkát keresel, akkor azt fogod észrevenni, meggyőzőbben adod el a portékát, azaz saját magad, nagyobb hatást tudsz a munkáltatókra gyakorolni. Tehát bármit is szeretnél elérni, ahhoz kapsz egy plusz muníciót, hogy könnyebben érd el, használd hát fel okosan, de nem erőszakosan!

DISZNÓ

Nagyobb változásokkal indul az új éved, bátran söpörj ki mindent az életedből, ami már működőképes. Lehet ez új munka, ha például a Disznó havában születtél, de ugyanígy egy már nem működő párkapcsolat végére is pont kerülhet, ha Disznó napján születtél. Ne aggódj, hogy egyedül maradsz, vagy munka nélkül, mert szinte biztos, hogy záros határidőn belül érkezik valami új, ami kiváltja a régit. Ezért ne keseredj el, ha ezekben a napokban szakítanak veled vagy bocsájtanak el, mert ahogy az az ajtó bezárul, úgy hamarosan kinyílik egy másik ahol sokkal kedvezőbb körülmények várnak. Az események mögöttes célja a változás, az, hogy ne süppedj bele a megszokásba, ne köss kompromisszumot, hanem lépj előre. A változás igénye megjelenhet benned vágyként, de ha már korábban megfogalmazódott benned és nem tettél semmit ezidáig, akkor az élet kívülről adja meg a kezdő lökést.


 
 

Sásdi Bernadett asztrológus
www.kinai-horoszkop.com
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x