Az álmok valóban életben tartják-e a világot?
Címlap / Ezotéria / Az álmok valóban életben tartják-e a világot?

Havasi Patrícia

Az álmok valóban életben tartják-e a világot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Halak jegyében járva, nem is lehetne frappánsabb kérdést feltenni, mint Sri Chinmoy egyik híres idézetét: "Az álmok életben tartják a világot"? Sri Chinmoy 

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Halak jegyében áll!

Ma lép a Nap a Halak jegyébe, ezzel a zodiákusi kör utolsó jegyváltásához értünk. A Nap jegyváltásának köszönhetően felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz az álmokhoz, a művészethez, az önzetlenség és a szeretet eszményéhez.

Nem véletlen választottam ezt a címet a Halak jegy leírásához. Ha bármilyen fontos planétád a Halak jegyében áll, akkor biztos tudod a választ. Mindannyian, akik Halak Nappal, Holddal vagy az Aszcendenssel rendelkezünk, kétség kívül többet álmodozunk, mint a többi jegy képviselői.

Hogy miért tesszük ezt? Egyesek szerint szeretünk elmenekülni a realitás elől, mert olykor a világ oly kegyetlen tud lenni, hogy csak az álmunkban tud minden ideális, meseszerű lenni, mivel ott nem bánthatnak. Ott minden olyan, amilyennek mi elképzeljük. Hogy az álmok életben tudják-e tartani a világot, azt nem tudom, de hogy mindenkit, aki Halak érdekeltséggel rendelkezik, azokat biztosan. Sokan vagyunk azzal úgy, hogy álmunkba menekülünk és ott töltekezünk fel a mindennapok kihívásaira.


 

Néhány jellemző Halak tulajdonság: jóakarat, előzékeny, költői lelkületű, gondolatvilága gazdag, álmodozó, szolgáló, befolyásolható, önfeláldozó, együttérző, segítőkész.

Alapvető Halak-hangsúlyos emberi tulajdonság a lelki együttérzés. Örökös várakozásban és készenlétben élnek a Halak domináns személyek. Mindig nyugtalanak és nyitottak, készek arra, hogy átéljék, átvegyék mások rezdüléseit, kövessék vidámságukat és szomorúságukat egyaránt. A szenvedők és üldözöttek, a védtelenek, a kisgyermekek, az idősebbek és az állatok irányába nyitott a lelkük.

Belső bizonytalanságuk, zavaros fantáziájuk, intenzív álomviláguk, ingadozó kedélyviláguk teszi alkalmassá őket arra, hogy közösséget vállaljanak bármilyen lelkületű és beállítottságú emberrel. Egyedüli kritérium csak az, hogy az illető rászoruljon erre.

„A legszebb dolog számomra az alvás, de ébren is tudok álmodni.”
Marilyn Monroe

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4211 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x