Sebek a lelkünkön
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Sebek a lelkünkön

Lukács Tünde

Sebek a lelkünkön

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Mindenki lelkében vannak sebek. Az egészen kicsi karcolástól kezdve, a mély, szinte vérző sérülésekig. Lehet, hogy oly rég szereztük őket, hogy létezésüket már sűrű homály fedi. De ezek a sebek szépen csendben várakoznak. Míg nem egy napon, jön valaki, aki épp ez egyik ilyen fájó pontunkat érinti meg. És akkor a fájdalom hatalmas lesz. Elég ehhez egy szó, ami rég oly fájdalmas volt. Elég egy mozdulat vagy egy félreértelmezett pillantás. És a lelkünket ismét lángok marcangolják, emlékeztetve egykori tűzzel beleégetett fájdalmára. 

 

Rendezvénynaptár
Azt hiszem, szinte nincs olyan ember, aki nem fél. Fél a kapcsolatoktól, az emberektől, az érzelmektől, az újabb sérülésektől. Már megszületésünk előtt sokan megkaptuk a programot, hogy nem érdemeljük meg az életet, a szeretetet, a törődést. Főleg azok a gyermekek, akik nem kívánatosak voltak szüleik számára, illetve lánynak/fiúnak várták őket, és más neműek lévén már életük kezdetén átélték az elutasítást. Hányszor halljuk szülők szájából ezt a mondatot: „Ha így viselkedsz, nem szeretlek!”
Aztán egy idő elteltével elhisszük, hogy valóban szerethetetlenek vagyunk. Elhisszük, hogy mások szeretetéért keményen meg kell dolgoznunk. Hisz saját magunkért nem lehet szeretni bennünket. Ha megnézzük, a legtöbb ember mindent megtesz azért, hogy mások szeretetét elnyerje. Álarcokat vesz fel, háttérbe szorítja saját szükségleteit, csak hogy mások elfogadják, szeressék.


 

A tudatalatt futó programjaink elhitetik velünk, hogy a világ rossz embernek tart minket, hogy kihasználnak, nem szeretnek, nem tisztelnek. Elhisszük, hogy amit teszünk úgysem lesz jó, hogy amit mondunk, úgysem hiszik el. Később már szinte el is várjuk a környezetünktől, hogy így viselkedjen velünk. Elvárásaink pedig természetesen megerősítést nyernek. Ha komolyabban a lelkünk mélyére nézünk, meglátjuk, hogy tulajdonképpen saját magunk nem szeretjük, és nem tiszteljük magunkat. Mert elhittük, hogy mi ezt nem érdemeljük meg.

Kaphattál sebeket egy párkapcsolatban, egy baráti vagy családi kapcsolatban. Életünk folyamán milliónyi bántó dolog megtörténhet velünk. Elutasíthatnak a szüleink, elárulhatnak azok az emberek, akiktől ezt a legkevésbé várnánk. Elhagyhat, megcsalhat a párunk. Főleg a párkapcsolatunk mutathat rá olyan sérüléseinkre, ami a legnagyobb fájdalmunk. Ettől kezdve elveszítjük a bizalmunkat, és inkább magányra ítéljük magunkat, vagy félünk az elköteleződéstől. Számtalan formája lehet lelki sebeinknek.
De mégis kérlek, ne nézz hátra. Ne engedd, hogy a régi fájdalmad uralkodjon feletted. Ha ezt teszed, ketrecbe zárod a lelkedet. Olyan leszel, mint a kalitkába zárt madár. Bár kinyitják a kalitka ajtaját, ő olyan hosszú időn át volt fogoly, hogy a szabadság már ismeretlen neki. Lehet, hogy a te lelked börtönének is szeretné valaki kinyitni az ajtaját, de hiába, mert te csak ott állsz, és azt várod, melyik irányból jön a veszedelem feléd.

 
 
Lehet, hogy régen bántottak. De az is lehet, és mért ne lehetne, hogy aki most ugyanazt mondja, aki most ugyanúgy néz, az nem ugyanazt akarja, mint sérelmed okozója. Lehet, hogy ő egészen más embernek lát téged. Ezért engedd, hogy szeressenek! Engedd meg a másiknak, hogy megmutassa, szerethető vagy.
Ha egyszer úgy döntsz, hogy megnyitod a lelked félelmeid ellenére, vállalva a kockázatot, hogy sérülhetsz, kiderülhet, hogy most minden másképp történik. Megtalálhatod önmagad.


Mert lehet, hogy éppen az a valaki, akitől most félsz, akiben nem bízol, akit nem mersz közel engedni magadhoz, az vezet vissza ahhoz, aki valójában vagy. Ő mutatja meg lelked valódi ragyogását, amely úgy csillog, mint a havasokon visszatükröződő napsugár fénye.
Kérlek, próbáld meg!


 
 
[ 6330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x