Heti előrejelzés + különleges Tarot diéta - Egészségünkre!...
Címlap / Ezotéria / Heti előrejelzés + különleges Tarot diéta - Egészségünkre!

Heti előrejelzés + különleges Tarot diéta - Egészségünkre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Böjti napokon mi mást is használhatnék, mint a Herbal tarot lapjait! Nagyon kell figyelnünk most a táplálkozásunkra! Ebben az előrejelzésben nem csak a kártyák értelmezését, de egy egész hétre való diétát is, amit természetgyógyászunkkal közösen állítottunk össze a lapok analógiájának és a Holdnaptárnak megfelelően! Böjtölj velünk ezen a héten!  

Amit a Herbal tarotról tudni érdemes: Michael Tierra gyógynövény szakértő és Candice Cantin festőművész közös munkája, minden kártyán a lap analógiáinak megfelelően ott vannak a gyógynövények nevei is, amelyekről az adott kártyalap szól. Kapható a Soterben

A hét elejére - A Halál

Milyen sokan félnek ettől a laptól! Azért, mert magától a haláltól félünk. Pedig ha az egészségre értelmezzük, akkor jelentőségteljes kártya. A szervezet tartalékainak végességére hívja fel a figyelmet. Ásványi anyagokat, vitaminokat kell vinnünk a szervezetünkbe, különösen sokat kell tennünk a csontok és a bőr egészségéért. Ez a lap jelzi, hogy kezdjünk aerob mozgásba, ha eddig nem tettük, óvjuk csontjainkat és ízületeinket. Lelki szinten a böjtidő eleve a lezárások ideje, így ez a lap szól arról, hogy ami nem volt még befejezve, azt fejezzük be. Emberi kapcsolatokat, megkezdett cselekvéseket, dolgokat amik egy régi ügyhöz kötnek. Míg ezek nincsenek lezárva nem tud bejönni az új kezdet az életünkbe amit az évkörben a feltámadás idején várunk.

Hét közepe: Az Ördög, A Kísértés, itt Pán

Pán a görög mondákban a csábító, a mai vicces-népszerű szóval a "szexuális állat" megtestesítője. Tavasszal az egész természet ivarzik és tombol, a nemi hormonok menyegzőt ülnek. A kísértés jókora. Mindenki csábít és csábul - ám aki nem zárt le, ahogy az előző lap mutatja, de elcsábul, az elárulja kedvesét, ha enged ennek a kísértésnek! Vajon neked belefér ilyenkor egy könnyed kaland? vagy képes vagy hűséges lenni, s nem leszel önmagad,fogadalmaid árulója? Ha nem élsz párkapcsolatban ez a dolog akkor sem egyszerű, hiszen a saját tested tiszteletéről legalább ugyanúgy szól, mint a kapcsolat megóvásáról. Az ösztönember felett uralkodni képes magasabb rendű lény üzenete ez a kártya. Egészségünk védelme érdekében a nemi-és ivarszervek védelméről, a testi böjtről is szólhat ez a lap. Az ülőfürdők, kényeztető, egészséges kenőcsök használata előnyös ebben az időszakban.

A hét vége: Nap

Ragyogó és tüzes. Éltet és felperzsel. Dupla értelme van ennek a kártyának is. Égi Atyánkat mutatja, ő vigyázza lépteinket. Maga a fényesség. Életerőnket, vitalitásunkat jelképezi ez a kártyalap, s mint ilyen, az egész szervezet, az egész immunrendszer általános állapotáról kell elgondolkodnunk általa. D vitamin és melatonin szedése javasolt. Lelki vetülete egyfajta figyelem-koncentráció, melyben azt teremtjük meg amire a lelkünk napja rávilágít. ha szerteszét szórjuk a fényt, az ugyan mindenütt süt, de néhol perzsel majd. ha viszont figyelmünkkel egyetlen fontos dolgot táplálunk, azt meg tudjuk valósítani!

Összefoglaló a hétre: Eljött a lezárások ideje, hogy azokat az új élményeket engedhessük be életünkbe, amelyekre valóban vágyódunk s teljes figyelmünket annak szentelhessük, amit annyira szeretnénk!


A tarot diéta a böjti hétre:

Minden nap mától fogyasszunk legalább 2 liter tiszta forrásvizet, tisztított vizet, vagy szénsavmentes jó minőségű ásványvizet. Fekete teát és/vagy kávét legfeljebb reggel, vagy hagyjuk el!
Minden nap fogyasszunk legalább 5 dl méregtelenítő teát - Az Apátsági teakeverékeket kifejezetten ajánlom - apró kortyokban, édesítés nélkül.

Minden reggel ébredéskor egy citrom levét csavarjuk ki és igyuk meg.
Minden főétkezés (Ebéd) után ehetünk egy teáskanál mézet magában, vagy reszelt almára - körtére csorgatva. Remek desszert, egészséges és kiváltja az édességéhséget!

Minden reggelire fogyasszunk valamilyen zöldségkrémet (csicseriborsó, padlizsán, sárgaborsó, lencsekrém, stb..) - mártogathatunk bele retek, uborka, paprika, szárzeller, karalábé csíkokat!

Minden ebédünkben legyen legalább 4 féle szín és ne együnk húst! (Zöld növények, sárga kukorica, piros répa, fehér retek, stb..) Ebédelhetünk kását, kukoricából, hajdinából, darából, tejesen, vizesen, ahogy csak szeretjük! Ehetünk hozzá csirákat!

Minden vacsoránk valamilyen gyümölcs vagy gyümölcs saláta legyen, dióval, mandulával, pisztáciával, vagy más csonthéjas finomsággal megszórva.

Minden lefekvés előtt igyunk meg legalább 3 dl sima vizet!

Minden nap szedjünk komplex vitaminokat, pótoljuk az ásványi anyagokat és fogyasszunk emésztésünk javítása érdekében lenmagot az ételünkbe keverve, vagy egy kanálnyit vízzel lenyelve. (Ki ahogy bírja)

Mondd el hozzászólásodban, hogy sikerült tartanod a diétát - recepteknek örvendünk a zöldség krémekhez és a kásákhoz egyaránt!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x