Tudod hol a helyed a világban? - heti tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Tudod hol a helyed a világban? - heti tarot-előrejelzés

Tudod hol a helyed a világban? - heti tarot-előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Hiába majszoljuk még egész héten a húsvéti sonkát és a főtt tojást, tudnunk kell, ez nem mentesít az élet alól. A munkarend visszaáll, és a párkapcsolatunk is ugyanúgy halad tovább az úton, ahogy eddig - vagy nem? Ugyanis a pihenés után nehéz lesz visszaállni a régi kerékvágásba, ezért hirtelen azt sem tudjhatjuk, hogy hol áll a fejünk. Gyakran tehetjük fel magunknak azt a kérdést, hogy kik vagyunk, vagy egyáltalán hol a helyünk a világban? A válaszok bennünk rejlenek! 

Világ - a hét eleje

A Húsvét hétfő még a család napja lesz. Ekkor érdemes félretenni minden konfliktust, múltbéli fájdalmat, és a szeretetre koncentrálni. Ne ezen a napon akarjuk megbeszélni bárminemű problémánkat, mert ezzel az egész ünnepi hangulatunkat elronthatjuk. Legyen a fókuszban a pihenés, a relaxáció és a kikapcsolódás! Bátran szervezzünk túrákat, sétákat, sőt akár két napos programokat is! A munkát teljesmértékben száműzzük a napunkból, és helyette koncentráljunk az otthonunkra! Ha van olyan teendő a ház körül, ami már rég várattat magára, de időhiánya miatt eddig nem tudtuk elvégezni, most végre megoldásra lelhet.

Bolond - a hét közepe

A hét munkanapjain már beindul a nagybetűs élet. Újra szembe kell néznünk a kihívásokkal és feladatokkal. Nem véletlen használtam az előbbi két szót. Ugyanis most nem problémákkal kell megbirkóznunk, hanem olyan életszituációkba csöppenünk bele, amikből képesek lehetünk tanulni és ezáltal fejlődni. A döntés, hogy hajlandóak vagyunk-e fejlődni természetesen már egyéni kérdés. A párkapcsolatok terén fontos lesz a megújulás. Azok a párok, akik erre nem képesek, rengeteget gondolkoznak majd azon, hogy van-e értelme a folytatásnak. Fontos tudni, hogy valaminek értelme nem csak úgy lesz a semmiből, hanem mi azt mi adjuk a dolgoknak. Épp így van ez a kapcsolatoknál is. Akkor lesz értelme, ha van cél, ha van elhatározás.

Torony - a hét vége

Ahogyan közeledünk az év 15. hetének végéhez, úgy nő bennünk egyre inkább az az érzés, hogy szükségünk van valami újra. Ugyan még nem tudjuk pontosan, hogy mire, de érezzük, hogy kell, hogy jöjjön egy nagy szélvihar, ami mindent felkavar. Ne ijedjünk meg, ha esetleg valamitől meg kell válnunk! Az élet így akar minket a megfelelő út felé terelni. A legegyszerűbb és legcélravezetőbb megoldás az, ha elfogadjuk, hogy olykor a döntéseinket valami vagy valaki felülírhatja. Ekkor ne ellenkezzünk, hanem próbáljunk formálódni az új szituációkhoz.


Heti jóslat:

Egy régen várt változás söpörhet végig az életünkön. Mivel meglepetésként érkezik, valóban mindent felkavar majd. Több dologban is elbizonytalanodhatunk majd, akár szakításon és munkahelyváltáson is elgondolkodhatunk. Nem találjuk majd a helyünket a világban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6062 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x