Fényes jövő vár ránk - heti tarot
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Fényes jövő vár ránk - heti tarot

Fényes jövő vár ránk - heti tarot

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

Ha változtatni akarunk az életünkön, pontosabban jobbá akarjuk tenni, akkor ez a hét lesz a miénk! Olyan energiák kezdenek már a hét elejétől uralkodni, amik abban fognak segíteni, hogy a vágyainkat, álmainkat, céljainkat minél hamarabb elérjük. Ha korábban írtunk már listát a terveinkről, akkor készüljünk fel rá, hogy nagyon sok mindent ki tudunk majd pipálni! A nagy rohanásban a magánéletünkről teljesen megfeledkezhetünk. Vigyázat! Párunk ugyan szeret minket és tolerálja minden hülyeségünket, de a törődés neki is fontos! 

A tarot lapok részletesebben elmesélik, mi vár ránk a héten.


A hét eleje - Mágus

Mitől félünk? A változástól? Tegyük félre minden aggodalmunkat, és fogadjuk el a hét elején érkező segítő energiákat. Ha nyitottak leszünk és nem zárkózunk el a ránk váró lehetőségektől, akkor ahogy a lap neve is mutatja, egy igazi mágusnak, varázslónak érezhetjük magunkat. Mindenfajta megerőltetés nélkül elérhetjük a kitűzött céljainkat. Sőt! Olyan szerencse is érhet minket, amire egyáltalán nem számítanánk. Míg utóbbi magától érkezik, addig a sikerekért nekünk is tennünk kell. Hiszen adott lehet a legmodernebb technikai eszköz is, ha használni nem tudjuk, mit sem ér az egész. A most uralkodó energiákkal is hasonló a helyzet. Adott minden körülmény, de ha hiányoznak a tettek, akkor a változás elmarad. Ne üljünk otthon, hanem legyünk aktív részesei az eseményeknek!

A hét közepe - Világ

Amilyen jól kezdődött a hét, annyira jól is fog folytatódni. A történések szinte maguktól sodornak majd, és nem lesz kiszállás a pörgésből. A tempó ugyan lehet, hogy egyes pillanatokban gyorsnak és követhetelennek fog tűnni, de pánikra semmi ok! Ha úgy érezzük, hogy kiszökik kezünk közül a gyeplő, és nem tudjuk már a folyamatokat úgy kontrollálni, ahogy kellene, akkor bizonyos dolgokról inkább mondjunk le, mintsem bedőljön az egész rendszer. Ha túlhajszoljuk magunkat, számolnunk kell az összeomlás veszélyével. Tartsuk meg az egészséges egyensúlyt a munka, az egészség és a magánélet hármasegységében! Utóbbinál probléma lehet a nem megfelelő mennyiségű idő együtt töltése. Párunk többet szeretne velünk lenni, míg mi most inkább a pénzügyekre koncentrálunk. Kompromisszumot kell kötni!

A hét vége – Nap

Bármilyen nagy kéztetést is érzünk arra, hogy a hétvégén is munkával foglalkozzunk, a saját magunk illetve családunk érdekében érdemes megálljt parancsolni a munkamániás énünknek! Ha sikerül félretenni a karriert és egyéb ügyeinket, akkor bátran szétnézhetünk a hétvégi családi programok terén, és ha találunk egy szimpatikusat, menjünk el szeretteinkkel és csináljunk egy szuper jó hétvégét! Amennyiben van konfliktus a családban, úgy érdemes jobban megválogatni, hogy kiket is hívunk el a találkozóra. Nem ajánlott most összeengedni a két ősellenséget. 
 
[ 8234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x