Rezgések óceánja, megérzések tengere
Címlap / Ezotéria / Rezgések óceánja, megérzések tengere

Rezgések óceánja, megérzések tengere

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Megtörni a generációmhoz kötő szeretetemet? Meg vagy te bolondulva? Jaja, csak hát ez a sorskerék, ami újra és újra visszalök a generációk által ki nem élt vágyakhoz. És még valami. Nem a szeretet szakad meg, csak az ő tapasztalataikból fakadó meggyőződések. Most nincsen földesúr, aki ellen harcolnod kell. Most nincsen zsarnok, akitől félned kell. Ezek azok a minták, amikre már nincsen szükséged! Tudod, hogy minden döntéseddel sorsot teremtesz magadnak?  

Jó, de hogyan rezegjek feljebb? Nem tudod, hogy mit tegyél? Az, hogy „kép-telen” vagy , azaz nincs képed róla, még nem jelenti azt, hogy nincsen megoldás! Megértettem. Nem akarsz így maradni! Nincs mese, meg kell tudnod először is, hogy mi az a biztonság, amihez ragaszkodsz.

Ez mélyen a tudatalattidban rejlik.

Az intuíció egy varázslatos műszer, ami mindig segít neked, hogy hallgatva rá, új ötleteid legyenek, új megoldásaid egy helyzetre. A kérdés csak az, hogy rá vagy-e hangolva az üzenetekre.

Honnan jön benned a vágy a változtatásra?

Amikor például be vagy szorulva egy helyzetbe, sürget az idő, gyors döntést kell hoznod, vagy gyorsan kell megoldanod valamit, nem tudsz magadra figyelni, nem tudsz az érzéseidre hangolódni. A Magasabb Éned pedig a legegyszerűbben az érzéseiden keresztül érint meg téged. Csodálatos a magyar nyelv: megérzés. És ez azt jelenti, hogy közel vagy az érzéseidhez, összhangban vagy velük.Nem csinálsz valami mást, mint, amit pont abban a pillanatban érzel.
Például: nem nevetsz, amikor pedig igazából sírni volna kedved.
Például: Nem zárkózol el egy beszélgetés elől, hanem tudatosítod, hogy félsz és szorongsz tőle. A Magasabb Éned látja az életed teljes képét.
A megérzéseid a Magasabb, s éppen ezért tudatosabb Énedből jönnek, (ha megfelelő energiaszinten vagy, azaz magas frekvencián rezegsz, akkor tudod átvenni az üzeneteit.
 
Egy pici fizika, hú, de izgi!

Az elméleti legalacsonyabb Schumann rezonanciát a Föld természetes frekvenciájának is nevezik, és ezt az az idő határozza meg, ami alatt az elektromágneses sugárzás a gömb alakú kéreg belső felületén egy teljes fordulatot tesz meg. Vagyis a fény sebessége 299 792,458 km/s, a Föld egyenlítői kerülete 40 075,02 km, így a természetes frekvencia: 299 792,458 / 40 075,02 = 7,48 Hz.
Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hz közötti elektromágneses hullámokat termel.
Ennek 4 főbb tartománya van, melyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:

1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban dominálnak.

2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.

3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).

4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek.

Mi köze ezeknek a rezgéseknek ( tudatállapotoknak) a teremtéshez?

A Schumann-rezonancia (7,8 Hz) az agy alfa és théta-állapotának határán helyezkedik el.
A legtöbb emlősállatra is ez az agyfrekvencia jellemző. Minden bizonnyal nem véletlen: az evolúció folyamán alkalmazkodtunk az életterünk sajátosságaihoz, hiszen ez a frekvencia jellemző bolygónk egyes természetes állapotaira.
  


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6322 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x