Tori Hartman jósol nekünk a hétre! Spirituális vonzerőnk...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Tori Hartman jósol nekünk a hétre! Spirituális vonzerőnk erősödik!

Tori Hartman jósol nekünk a hétre! Spirituális vonzerőnk erősödik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

A Bioenergetic kiadó gondozásában nemrég jelent meg egy új kártya, a csakrák bölcsességéről, melynek szerzője Tori Hartman húzott nekünk három lapot erre a hétre. A különleges jóskártyát használva igyekszünk Neked is kedvet csinálni hozzá, hogy megismerd ezt a nagyon szép kivitelű, naiv stílusú, színes kártyapaklit és akár magadnak is jósolhass vele. A kártyacsomagot az angyalok közbenjárásával kapta odafentről -s ez a lapok bölcsességén meg is látszik. 

 


A hétre az egyetemes tudat mezejéből a koronacsakra szürkéssel jelölt lapjaiból kettő is érkezett hozzánk. Az Elengedés és a Pártatlanság. Ezek a lapok kollektív légünk nyilvánvalóságait mutatják meg nekünk – talán nem is véletlen, hogy a magazin olvasóinak éppen ebből a magasabb szemszögből küldött üzenetet.


 
Ezt mondja a Pártatlanság: Most ne te tündökölj, inkább engedd, hogy mások is megmutassák mire képesek. Csak légy jelen mások számára! Így ők is megtalálhatják saját válaszaikat.
Ezen gondolkodj el a lap kapcsán: Vajon elfogulatlan tudsz maradni? Hátrébb tudsz lépni a jelen helyzetben? Mi történik, ha kicsit eltávolodsz a dolgoktól? Máshogy látsz majd?

Ezt mondja az Elengedés: Lehet, hogy nem könnyű, mert magadra tekintve az összképet kell látnod. Olyan erő van benned, amit még nem is ismertél fel. Amit még nem értesz. Ha ez az erő felszabadul, találkozni tudsz az árnyoldaladdal. Erő és bölcsesség vezet. Ha valaki megingatna, szilárdítsd meg hitedet: több vagy, mint gondolnád!
Ezen gondolkodj el a lap kapcsán: Kész vagy újra szembenézni a múltaddal és elengedni azt?

Ezt mondja a Kiteljesedés lapja: A torokcsakrához tartozó kék lap, melynek fő üzenete a kommunikáció, most bíztat minket. Azt kéri, figyeld az életedbe lépő új embereket! Új szövetségesek várhatók, akik segítik életedet. Döntéseidet segíti kapcsolataid megújulnak, a kommunikációdban fogadj el segítséget másoktól, tudj kérni, megköszönni, elfogadni!

A három lap üzenete erre a hétre: Az emberi szövetségeseket be kell vonnod az életed megoldásait keresve minden fontos részletbe. Segíteni fognak, hogy el tudj távolodni kicsit, s kérdéseik néha ugyan megingatnak, de hitet és erőt nyersz ahhoz, hogy végig tudd vinni mindazt, amit elkezdtél!

Tori bölcsességét vele találkozva is megtapasztalhatod IDE KATTINTVA


 
 
[ 5091 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x