A lelki tanítódat is megtalálhatod a héten a tarot kártya...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A lelki tanítódat is megtalálhatod a héten a tarot kártya szerint

A lelki tanítódat is megtalálhatod a héten a tarot kártya szerint

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

Ezen a héten egy különleges kártyacsomagot a Bosch tarot kártyát használtuk, s a spirituális lapok azonnal egy mélyebben értelmezhető, lelkiséggel átitatott értelmezést kínálnak. Az a személy, akire lelkünk irányítását, vezetését bízzuk, akinek tanácsaira hallgatunk, nagyon fontos nekünk. Meg kell tartania bennünket, úgy, hogy közben a magunk útját tudjuk járni. A rajongott mesterek helyett valódi belső vezetőre érdemes bukkanni. Akinek még nincs meg a mestere, ezen a héten esélye van arra, hogy megtalálja! 
A hét eleje: Főpap

A lap egyik értelmezése a spirituális vezető megtalálására való vágyunk. mivel a hétre mindhárom lap ilyen jellegű, így ez a magasabb rendű értelmezés most könnyebben elfogadható. Nézzünk körül, ki az a vezető, mester, tanító, akinek a szavaira mostanában érdemes odafigyelni. Az ember életében akár több tanító, vagy időszakonként egy-egy mester is lehet. Amikor ez a lap felbukkan, szilárd erkölcsi hitre van szükségünk. Nem téveszthetjük össze a dolgokat, a talmit és a valódit. Belülről kell figyelnünk. Arra int, hogy kerüljük az áltanítókat és kövessük a belső hangot, a valódi mestereket.

Vásároljunk olyan könyveket, amelyeket még köztünk élő, elérhető tanítók írtak, figyeljünk előadásokat amelyeket ők tartanak. Most többet tanulhatunk, mint máskor.

A hét közepe: végítélet

Emiatt a lap miatt, valószínű, hogy a Főpap jelölte mester kártya nem fordul önmaga ellen, annak negatív aspektusába. A hét közepén a mostanában mélyen foglalkoztató kérdésekkel kapcsolatosan „megvilágosodhatunk”, megértjük az összefüggéseket, ha nem vagyunk restek figyelni, tanulni, olvasni, előadást hallgatni, művelődni. A lap még nem jelenti, hogy a megértésből azonnali cselekvés is fakad, inkább csak annyit mutat, hogy képessé válunk megérteni azt, amiről az elmúlt hetek – hónapok (évek?) történései tanítanak.

Vezessünk lelki naplót kézírással legalább pár napig a gondolatainkról. Ha megtetszik a dolog, folytassuk tovább is!

A hét vége: Főpapnő

Az erő női oldala. Megerősíti az intuíciónkat, ugyanakkor kételyeket ébreszthet a hét elején támadt felismerésekkel szemben, melyek nem dőlnek ugyan meg, de a kérdéseink által a finom részletek is kicsiszolódnak. Az intuíció erősödéséről, a rejtett képességek felfedezéséről is tanít ez a kártya.

Ha tudunk, a hét végén végezzünk valamilyen spirituális jellegű rítust, menjünk képzésre, vagy elvonulásra. Meditáljunk.

Általános sugallat a hétre:

Nagyon mély lelkiség jellemző ezekre a napokra. A tettek kevésbé számítanak, inkább a sugallatok, a gondolatok, az intuíció, a befelé figyelés, a tanítások meghallása, megérzése, megtapasztalása most a legfőbb üzenet. Küzdhetünk ez ellen, de ami a gyakorlatot illeti, ez a hét nem túl hatékony. Most az a pont van, amikor fejben dőlnek el a dolgok! Döntsünk jól! Cselekedni ráérünk később!
 


 
 
[ 4444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x