Nem tetszik? Nézd meg még egyszer!
Címlap / Ezotéria / Nem tetszik? Nézd meg még egyszer!

Lukács Tünde

Nem tetszik? Nézd meg még egyszer!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Nemrégiben levelet kaptam egy kedves ismerősömtől. Régóta élt problémás kapcsolatokban, illetve az idő nagy részében nem is élt párkapcsolatban. Gyakran hívott fel sírva, hogy megint átverte valaki. Most azonban jó hírei voltak. Végre megismerkedett azzal a férfival, aki a társa. Ráadásul úgy, ahogyan a családállítás akkoriban mutatta, amikor kérdéseire kereste a válaszokat. Egy másik ismerős is hasonlóról számolt be.  

A kérdése az volt, hogy megtalálja-e a párját. A családállítás megmutatta, hogy először a pénzügyi helyzete fog megindulni felfele, és utána jön a szerelem. Pontosan így történt.

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy vajon jelenlegi társuk az „igazi” e, vagy azt, hogy megtalálják-e a szerelmet. Amit sokszor látok állítások folyamán – főleg a hölgyek között, hiszen legtöbbször ők jönnek el családállításokra – hogy különféle érzelmeket vetítünk bele emberekbe, miközben a nekünk megfelelő partnert észre sem vesszük. Miért? Mert nem felel meg valamely elvárásunknak. Idősebb vagy fiatalabb, mint akit elképzeltünk magunk mellett. Anyagilag nem stabil, kövérebb vagy vékonyabb, dohányzik, miközben mi ki nem álljuk a füstöt. Lehet, hogy sörözni jár a haverokkal, és nekünk már a gondolat gyomorgörcsöt okoz.
Közben lehet, hogy az, akit nekünk szánt az ég, éppen a fenti tulajdonságok valamelyikével rendelkezik annak ellenére, hogy mi azt teljes mértékben elutasítjuk.

Sokan élnek látszatkapcsolatokban. Együtt maradnak az anyagiak miatt, a gyerek miatt, de legtöbbször a félelem miatt, mert nem tudják, hogyan tegyék meg a döntő lépést. Félnek a jövőtől, a változástól, félnek elmondani a partnernek, hogy már nem szeretik. Vagy szeretik ugyan, mint embert, de már nem tudnak együtt élni vele. Amikor megkérdezek valakit, hogy mit szeret a párjában, és ő azt válaszolja, azt, hogy olyan jó ember, akkor már tudom, hogy az a kapcsolat nem fog sokáig tartani. Persze el lehet húzni a dolgokat bármeddig, de ha nem tudunk kilépni egy olyan kapcsolatból, ami már több fájdalmat okoz, mint örömöt, akkor annak előbb utóbb betegség, vagy valamilyen lelki probléma lesz a vége.


Mostanában sokan kérdezik – mi az igazi szerelem? Vajon az igazit találták meg, vagy csak egy illúzió az egész?

 

Amikor nem érted miért, de szereted. Amikor látod a hibáit, a gyengeségeit, de ezek csak még szerethetőbbé teszik számodra. Amikor mindegy, hogy veled van, vagy a világ másik felén, mert érzed a lelkét akkor is ha távol van. Amikor nem tudsz nem gondolni rá, mert ott van minden idegsejtedben. Amikor attól tökéletes számodra, hogy létezik a világban. Akkor valódi a szerelem.

Mit tegyél, ha nem tudod, hányadán állsz a pároddal? Gyere el egy családállításra.
Az állításon megnézzük, mi az, ami zajlik a lelketekben, ami a felszín alatt megbújik. Megnézzük, milyen családrendszeri kötődéseket, mintaismétléseket hordoztok. Megnézzük azt is, hol borult fel esetleg az adok-kapok egyensúlya, vagy a sorrendiség törvénye. Azt is meglátjuk, ki az, ki nincs a helyén a családban, ki az, akit kirekesztettek. Gyakran ezek a problémák megromlott kapcsolatunk okozói.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x