Heti tarot - Borúra derű, bajokra gyógyír (recepttel és...
Címlap / Ezotéria / Heti tarot - Borúra derű, bajokra gyógyír (recepttel és harmonizáló mantrával)

Heti tarot - Borúra derű, bajokra gyógyír (recepttel és harmonizáló mantrával)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ezen a héten nem a pénzügyek, inkább az egészségünk kérdése kerül előtérbe. Nagyon kell vigyázni magunkra, mert az Oroszlán jegyében járó Nap erőteljes asztrológiai hatásai és a meleg időjárás együtt megviselhet bennünket. Különösen a szívünk egészségére kell vigyáznunk, kímélnünk kell érrendszerünket és a nyirokkeringésünket is javítani kell. Különösen azok figyeljenek, akiknek az egészsége már nem a régi. Szerencsére ezeken a lapok útmutatásával könnyen javítani lehet! 



Az előző hétről itt maradt energiájával a Csillag lapja, amely még mindig kifejti erejét, utat mutat nekünk, hogy figyeljünk asztrológiai előrejelzésünkre és horoszkópunkra most nagyobb hangsúlyt fektessünk. (IDE KATTINTVA tudjuk aktuális horoszkópunkat követni)

Ugyanakkor finom ereje most felhívás is egészségünk védelmére. A múlt héten is a Kiegyenlítődés lapjával együtt szerepelt a sorban. A Hold változékonyságával együtt most az egyensúlyt nem csak a lélekben, hanem a testben, a szervezetünkben is meg kell találnunk.

A három lap most egész hétre figyelmeztet, hogy mindenképpen sok folyadékot fogyasszunk, akár tartsunk tisztító, léböjtös napokat. Nagyobb melegben ez könnyebben megy, de közben a megfelelő ásványi anyag és nyomelem pótlásra legyünk figyelmesek.

A recept, amit ezen a héten ajánlok, egy nagyon egyszerű természetgyógyászati vízkúra, amely a szív és érrendszerünk egyik legjobb barátja. Fogyasszunk hűvös, de nem jegesen hideg vizet, vagy citromfű forrázatból készült ízesítés nélküli teát, legalább 5 dl-t, vagy többet.

Engedjünk egy vödörbe, amibe mindkét lábunk belefér hideg vizet, akár ebbe tehetünk egy adag jeget is. Egy másik vödörbe, vagy a kádba pedig olyan forró vizet, amit még éppen, hogy csak elbírunk. Először a hideg vízbe, majd 1 perc elteltével a melegbe helyezzük a lábainkat, majd újból a hidegbe és újból a melegbe, egészen addig míg a jótékony, pezsdítő hatását érezni nem kezdjük. Akinek egyébként gyengébb a szíve, váltott lábban csinálhatja figyeljen arra, hogy a bal lába legyen először a meleg vízben és a bal a melegben, s mindkét esetben mindig mindenképp mindkét lábunkkal a hideg vízzel fejezzük be és egy puha törölközővel melegítsük vissza a lábunkat. A végén pedig igyunk meg legalább fél liter, vagy több tiszta vizet – itt már ne ízesítsük semmivel. Ha tudunk, pihenjünk le legalább egy félórára a kúra után, majd egész nap fogyasszunk könnyű ételeket (zöldségek, gyümölcsök) vagy tartsunk böjtöt, ha meg tudjuk állni. Élénkebbé, vidámabbá, energikusabbá tesz bennünket ez az egyszerű és olcsó módszer. Egyensúlyba hozza a testünk működését. Ha megtehetjük, próbáljunk a héten minél többször a reggeli harmatos fűben mezítláb járni.

A kártyák lelki szinten a belső egyensúly megtalálásához vezetnek. Most ne foglalkozzunk pénzügyekkel – ha megtesszük, a pénz kifolyna kezünk közül – inkább tartsunk nagy rendet magunk körül. Ha szoktunk meditálni, akkor ezen a héten mindenképp gyakoroljuk ezt a tudományunkat. Ha nem szoktunk, akkor ezt a mantrát mondogassuk naponta néhányszor:

A hulló csillagok vágyteljesítő erejével, a Hold ritmusában az egyensúlyomra találok.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x