Tarot előrejelzés - A szélsőségek bosszúja jöhet, de kivédhetjük...
Címlap / Ezotéria / Tarot előrejelzés - A szélsőségek bosszúja jöhet, de kivédhetjük így!

Tarot előrejelzés - A szélsőségek bosszúja jöhet, de kivédhetjük így!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nyári hőségben sokkal nehezebben állunk neki a változtatásnak, mint máskor. Kicsit lustábbak, ráérősebbek vagyunk, ez természetes. Ezért most sok erőt igényel tőlünk ez a hét. A bulik, a partyk, a közös programok is odafigyelést igényelnek ezen a hétvégén, ezek a lapok megmutatják, hogyan csináljuk a legjobban. Van egy lap ami immár hetek óta kísér bennünket, elárulom azt is, milyen mélyebb üzenetet hordoz ez a szimbólum! 

Ha szeretjük a nyugalmat, nos a hét eleje egy kevés lélegzethez juttat bennünket, de a hét végére csak akkor lelünk békét, ha felkészülünk rá!

Ezen a héten is három lapot húztunk, a rózsák oltalmában - ezt a kirakást a telihold napján fotóztam - így ezek az erők sokkal intenzívebbek. Jó jel továbbá, hogy a lapokra egy apró pókocska is felmászott, ami a szerencse, a jóra forduló ügyek hírének hozója, így a kirakásba ezt ugyan nem vettem bele, de gondolhatunk rá egyfajta pozitív előjelként.

Az Oroszlán jegyének második felében járunk éppen, a Hold fogy. A hold lapja immár harmadik hete kísér bennünket így érdekesnek tartottam megnézni, hogy az egy egész Holdciklusnyi időn át jelzéseket adó lap miről is szól, mire figyelmeztet.

Ezeken érdemes elgondolkodnunk:

- Mik azok a dolgok életünkben, amik időről időre visszatérnek? Ezeket még nem haladtuk meg, dolgunk van velük.
- Mi az ami mostanában fogytán van, kevesebb van belőle, mint azt szeretnénk? Hogyan tehetnénk szert ebből a valamiből többre?
- Mi az, amit visszatükrözünk, amit mutatunk a környezetünknek? Ez pont az, amit mi mutatnánk, vagy valami egész más? Akarunk változni? Ha igen akkor készítsünk erre is tervet.

Ezek után nézzük a lapokat:

Hold a hét eleje - most a hét elején még átengedi hatását az előző hetekről. Lehetőséget küld a változásokra, a lágy, a finom átformálódásra, a napról napra történő megújulásra. Nőknek figyelmeztetés lehet a nőiesség megélésére is.
Konkrét jelentése erre a hétre a három lap olvasatában: a változás még tart. Amibe belefogtunk, azt folytassuk, tartsunk ki a változtatás igénye mellett még most.

Remete - a hét közepe:

A lap a magányosságot, a befelé fordulást jelképezi. Ezen a héten sokkal intenzívebben megélhetjük ezt. Vagy magunkra hagy valaki akire számítottunk, vagy megsért egy olyan ügyben, ahol éppen támogatásra számítottunk volna, vagy akár azt is jelentheti, hogy önszántunkból megyünk valamilyen táborba, elvonulásra, képzésre, ahol belső lelki életünk kerül a középpontba. (Természetgyógyász vagy masszőr tábor, önismereti tábor például ilyesmi lehet...) Ha magunk választjuk a befelé fordulást, úgy is tartogathat a Remete energiája erős felismeréseket, nem csak gyengéd tanításokat, ha viszont rátesz bennünket az élet, akkor ez kifejezetten fájdalmas, nehéz magányt jelent.

Mérték - a hét vége:

A lap kettős értelmezésű. A mértéktelenséget és mértékletességet egyaránt jelöli, ám ha a Remete magányát italozással és dorbézolással akarjuk oldani, akkor a lap negatív értelmezése lép előre és bizony kemény egészségügyi kockázat, amit sejtet. Ha viszont képesek vagyunk magunkra figyelve minden területen betartani a magunk normáit, akkor belső békére lelhetünk. Mindenféle alkoholos, kábítószeres és egyéb függőséget okozó eseményt is jelezhet a kártya amiért utólag erősen megfizetünk. Ha van önuralmunk, akkor most aztán duplán szükség lesz rá. Ha nincs? Akkor ennek kockázatát viselnünk kell majd a jövő héten, amiről majd abban a kirakásban írok.


Összefoglalva:
A családi bulizások, partyk hete, ugyanakkor sértődéseket, erős önismereti és emberismereti tanításokat rejt ez az időszak. Minden szélsőség megbosszulja magát. Ne tegyünk elhamarkodott lépéseket, amit később megbánunk, különösen emberi kapcsolataink tekintetében.

Egészségügyi vonatkozásban mindenféle szív-érrendszeri betegség kockázata nagyobb, szív problémások és vérnyomásuk optimalizálásával küzdők figyeljenek!
Pénzügyi vonatkozásban ez a hét semmi extra kihívást nem hoz, kivétel, ha a hét végén túlköltekezünk - akkor aztán csak magunkat okolhatjuk!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6202 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x