A hét amikor ki kell állnod magadért - ezt üzeni a Tarot!...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A hét amikor ki kell állnod magadért - ezt üzeni a Tarot!

A hét amikor ki kell állnod magadért - ezt üzeni a Tarot!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-17

Ezen a héten újra stagnálnak a pénzügyek, se jobb, se rosszabb nem lesz, ugyanakkor az emberi kapcsolataid terén most eljött az idő, amikor ki kell állnod magadért! Konfrontálódnod kell azokkal, akik megpróbáltak lenyomni. Hogy hagyod-e magad vagy sem? Ezek a lapok nem csak arra biztatnak, hogy ne hagyd hogy lenyomjanak a külső erők, de abban is utat mutatnak, hogyan tudsz határozottan megmaradni az álláspontod mellett! Az Oroszlán csillagjegy végén járunk.  

 A jövő héten, mikor az Oroszlán átadja a helyét a Szűznek, a Mars majd egy különleges pozíciót tölt be egészen közel jön a Földhöz. Addig is lassan erősödik a Mars ereje, a férfiasság, a harcosság, az erők.

Nézzük az előrejelzést: 

 
A hét eleje, a Világ: 
Most szembe kell nézz azpkkal a dolgokkal amik eddig megakadályoztak, meggátoltak a céljaid elérésében - sőt azzal is szembe kell nézned, ha nincs is célod. Ebben az esetben az a feladat, hogy találj egy valódi célt. Míg ez meg nincs, nem lehet tovább haladni, megállsz, megakadsz, megrekedsz. Egy lista azokról a dolgokról, amikkel végre szembe kell nézned, amit nem halogathatsz többé, nagyon sokat segít az életeden! Csináld meg hétfőn vagy legkésőbb kedden! 
Ha a párkapcsolatodban van szükség egy nagy szembesítésre, akkor arról, ha a pénzügyek, vagy munka területén, akkor arról készíts egy feljegyzést. Mindenről, amivel nem néztél szembe eddig! 

Minden dolog amit a célod felé teszel a hét elején 100 lépést visz előre és minden amit annak rombolására végzel ezerszeres rombolást hajt végre. Jól gondold át mit teszel! 
 
A hét közepe a Diadalszekér: 
A kocsin egy harcos, egy hős ül. Csak őt ünnepli meg a tömeg. A diktárort a porba rántják! Számold fel magad küröl a diktátorokat, ne engedd, hogy diadalt üljenek feletted. Urald az életed területeit. Ez csak akkor megy, ha bátran, ahogy egy hős harcos, belépsz azokra az élet szinterekre, ahol a problémák élnek és ott rendet teremtesz. Az hoz diadalt! Szembenézve az ellenféllel, diadalt ülhetsz. A gyávának nem jut hely a győzelmi vacsorán! 
Egyszóval mindazt amit eddig féltél megcsinálni, most diadalra viheted! Indulj el és szembesülj. Menj végig a listádon, amit a hét elején írtál! 
 
 
A hét vége, a Főpap
A lap az apát, de a szellemi vezetőt is jelképezi. A szellemi utat, a belső utat mutatja. Arra, amit a héten végigcsináltál, megkérheted a felsőbb áldást! Most, ha a tetteid érted voltak, az áldás meg is érkezik. 
Mondd el hangosan az alábbi imát: "Atyám, hozz áldást az életemre, annak minden nehézségében légy segítségemre, adj engedélyt megtennem azokat a dolgokat amelyek szükségesek, s adj erőt, hogy leküzdjem azokat, amelyek ellenemre vannak!" 

Összefoglalva 
A héten ki kell állni magunkért! Felismerjük céljainkat és megtesszük a szükséges lépéseket azért, hogy azokat meg tudjuk valósítani. Aki gyáva, az elbukik, annak tettein nem lesz áldás. A tetteink és bátorságunk meghatározzák a további heteinket!  
 
[ 6563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x