Bevonzás indul - a Fény átragyog rajtunk! Heti tarot előrejelzés...
Címlap / Ezotéria / Bevonzás indul - a Fény átragyog rajtunk! Heti tarot előrejelzés mantrával

Bevonzás indul - a Fény átragyog rajtunk! Heti tarot előrejelzés mantrával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

A vonzás törvénye akkor működik jól, ha nem ölbe tett kézzel ülünk és várjuk, hogy a szánkba repüljön a sült galamb, hanem ha teszünk érte! Ugye láttál te is ilyen embert a szomszédban? Mindaddig, míg ezt nem sikerül megérteni, nem fog történni semmi. Tényleg ezt szeretnéd? Hogy a semmi történjen? Hogy minden maradjon így? Ha igen, akkor OK - ne olvass tovább. Ha viszont rád férne kicsit több pénz, vagy jobb egészség, akkor mindenképp folytasd, mert a Tarot erre a hétre végre nem nehézségeket, hanem lehetőségeket mutat!  

A hét elejére a nullával jelölt lap jött ki, ami kifejezetten jó, hiszen a nulla a nemlétezést jelenti. Amikor egy ötlet megvan a fejünkben, de még nem szóltunk róla senkinek, akkor az a világ szempontjából nem létezik. Ezért vontuk a kirakást egy 0 alakú rózsalevél-koszorúba, mely analógiája a titokzatosságnak és a tisztaságnak.

A végtelenséget, időtlenséget és az abszolút függetlenséget szimbolizálja. Isten jelképe, a kiindulópont. A számmisztikában külön nem tárgyalják, ugyanakkor minden erről szóló könyv említést tesz róla, mint magáról az eredetről. A tarotban a Bolond a nullával jelölt lap, innen indul és ide tér meg egy magasabb szinten a nagy arkánum, hiszen ez az induló, de a huszonkettedik lap is egyben, mely a teremtő mesterszám.


Hét eleje - Bolond – az elindulás lapja.

Most valami egészen újba kezdhetsz, valami játékosba, valami jóba. Ha nem te kezded, akkor az élet kezdeti el veled, visszarak az indulási pontra. Ha bátran te magad választod az „újra a kiinduló ponttól” mezőt, akkor viszont számtalan vidám érdekesség vár rád. A Bolonddal kezdeni egy hetet azt is jelenti, hogy a „vonzás törvénye” erősen hatni kezd ránk. Mit vonzunk? Azt amit a magunk köré szervezett erőtérrel okoztunk. Ha fülig ülünk a slamasztikában, akkor azt – de ha valami jót csinálunk, akkor most bejönnek a kezdeményezéseink!

A Bolond ugyanakkor a kisállatokkal, a terméssel, az ösztönvilággal kapcsolatos dolgokat is jelzi. Ha állatokat akarunk befogadni, vagy termést szüretelünk, kifejezetten szerencsés, jó nap erre a hétfő és a kedd! Érdemes meglévő állatainkat egy kicsit kényeztetni, mert sokat tanulhatunk tőlük!

Ha párkapcsolat, szex, intenzív testi örömök a cél, akkor is jót jelöl ez a lap. Azonban ha ez új kapcsolat, nem hosszú távot, inkább intenzív testiséget jelölhet…

A hét közepe – Papnő

Szerda délután, csütörtök és péntek lapja. A racionalitás és a megérthetetlen területek közötti kapocs, a tudattalan tartományok, a megérzések lapja. Ha a hét elején valami újba fogtunk, most aztán igazán hallgassunk megérzéseinkre, nem baj ha nem tűnik ésszerűnek amit teszünk a valóság be fogja igazolni azt!

Önbizalmat kell merítenünk, tilos hagyni, hogy mások lehúzzanak bennünket, különben a papnő a gonosz arcát mutatja felénk, nem a támogatót! Ő a lelkileg erőseket támogatja csak!

A hét vége - Akasztott ember

A lap kettős éreleme a leküzdhetetlen nehézség azoknak, akik sodortatják magukat az árral. Viszont azoknak, akik egész végig maguk irányították az életüket, fogták a gyeplőt, ez a kártya egy másik nézőpontot, egy újonnan feltáruló lehetőséget jelöl, amit még nem lehet ugyan megkezdeni, most még csak a tervezés, a ránézés időszaka van.
Az egész héten minden lapnál erős az ösztönök hatása, a vonzás törvényének ereje, a tudattalan működések térhódítása. Mivel ezeket – lévén nem tudatosak – nehéz felismerni és érteni, az alábbi mantrát érdemes kiírnunk és a hét folyamán többször elmondanunk:

Vonzom az erőt, ami előre viszi az életem,
befogadom a fényt, ami megmutatja az utat,
segítem azokat, akik velem egy úton járnak,
felismerem az útjelzőket, amiket az utamba tesznek!

Összefoglalva: Ezen a héten nagyon kell figyelnünk az új dolgokra, a megérzésekre, az ösztönök erejére. Minden, ami párkapcsolat, ami szex, vagy ami az anyaghoz kötődik, újdonságot hozhat. Izgalmas, lelkiekben és testiekben egyaránt szenvedélyes hét elé nézünk!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7257 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x