Miért húzza még az ág is a magyar népet?
Címlap / Ezotéria / Miért húzza még az ág is a magyar népet?

Miért húzza még az ág is a magyar népet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Úton útfélen belebotlunk ebbe a mondásba, vagy valami hasonlóba, aminek a lényege, hogy minden és mindenki a magyarok ellen van, csak rosszat akar nekünk, pedig mi milyen briliáns nép vagyunk! A legokosabb, a legrátermettebb nép, de minket mindenki csak átver. Az összes világhírű tudós, stb. az mind magyar csak átverték és elvették tőle a találmányát, így más ékeskedik a lopott tollal… Bármi történik az életedben tuti, hogy van egy rejtett ellenség, aki mindig azon van, hogy megkeserítse és lehetetlenné tegye az életedet. 

Mert ugyebár a magyarokat ki akarják irtani a Föld színéről… Gondolom te is ebben a szemléletben nőttél fel. Még a nemzeti himnuszban is benne van, hogy a magyarokon átok van és balsors az osztályrészük…. Minden egyes jeles ünnepség alkalmával tömegesen fekete mágiázunk újra és újra minden egyes himnuszéneklés közben.

Kemények ezek a szavak? Felháborodtál, hogy hogy merészelek így írni? – Kérlek, nyugodj meg, és gondolkozz el rajta. Igen, minden egyes ember mágiázik élete minden egyes percében – mégpedig a gondolataival. Így ha nem tetszik az, amit az életedben látsz, ajánlom, változtasd meg a gondolataidat.

De térjünk vissza a cikk címére. Ebben nőttünk fel, hogy nekünk mindig van egy titkos rosszakarónk (vagy több) aki el akar pusztítani minket. Nem hiába mondják, hogy a Magyarok pesszimisták és kesergők. Ezt legtöbben még büszkén is vállalják – természetesen rögtön valami külső tényezőt tesznek meg felelőssé ezért a tettükért/viselkedésükért.

Na mármost, ez annyira mélyen beleívódott a tudatalattinkba és a tudatos gondolkodásunkba, hogy a magyarok többsége csak siránkozni tud, de cselekedni azt vajmi kevesen…. Sokkal egyszerűbb „osztani az észt”, hogy más/a külvilág mit kéne másképp csináljon és hogyan, mint hogy megfogjuk a kapa nyelét és nekiállnánk dolgozni – konkrétan tenni önmagunkért és a jövőnkért.

Hadd hozzak fel egy példát, amit átéltem. Találtam a Margit szigeten egy bérletet, benne több irattal. Mivel megvolt az illető neve, képe és lakcíme első dolgom volt facebookon rákeresni és írni neki. Persze a „más” azaz spam mappába ment neki, amit nem néz – ugyebár facebook azt is megmutatja, hogy valaki elolvasta-e az üzenetedet vagy sem.

Sebaj, épp találkoztam másnap egy ismerősömmel, aki egy városban lakik vele, ő elvitte és megkereste a címet – de sajnos a szomszéd közölte, hogy elköltözött a család és nem tudja hova. Ekkor jött újra a facebook. Az ismerősöm képet készített (mivel én már nem tudtam) és felrakta facebookra. Elkezdtem megosztani pár nagy létszámú csoportban, hogy minél hamarabb olyan szeme elé kerüljön, aki személyesen ismeri a lányt.

Egy megosztást kértem, hogy ezzel segítsenek. Nos, a következő dolog történt: az emberek lájkolták és elkezdtek hozzászólni, hogy én mit tegyek – SENKI nem osztotta meg!!! Gondolj bele: egy megosztás KETTŐ darab kattintás. Egy hozzászólás 10-50 kattintás. Amikor jeleztem, hogy megosztást kérek csak, akkor nekem támadtak, hogy „ez a stílus nem való ebbe a csoportba” és ők „csak segíteni akartak”. Volt, aki azért támadott, mert „személyiségi jogokat sértettem meg”.

Segíteni??? Valóban??? A segítség konkrét – ebben az esetben az, hogy megosztom, hogy minél több emberhez eljusson. Az nem segítség, hogy elkezdesz okoskodni – ezzel csak önmagad tömjénezed, de száz százalék, hogy nem segítettél semmit.
Ez a hozzáállás sok mindent elárul arról, hogy a magyar emberek miért nem sikeresek. Csak a szájuk jár, csak a saját fontosságukat akarják mutatni és mindig másokat hibáztatnak. Ha azt szeretnéd, hogy sikeres legyél az életben, akkor TENNED KELL - a kifogások felsorakoztatása nem cselekvés. A mások hibáztatása nem cselekvés. Az egyedüli cselekvés az, ha lépsz és teszel önmagadért és az álmaidért. Ezt neked kell megtenned, hiába is várod el mástól. Mint ahogy a példámban is, csak két kattintást kellett tegyenek, de nem tették meg, helyette gyártották a „kifogásokat”. Ők azt hitték, hogy cselekszenek, de nem, a saját és az én időmet pazarolták el csak és nem is volt semmi eredménye! Mert eredménye csak az igazi cselekvésnek van!

Ahogy a csikung tanfolyamaimon mindig elmondom: a csikung egy fantasztikus eszköz a kezedben, amivel csodákat tudsz teremteni az életedben – de ahhoz, hogy ez megtörténjen GYAKOROLNOD KELL. Gyakorlás nélkül, az eszköz használata nélkül nem érsz el semmit…

Hosszú Katinka azért dönt világcsúcsokat, mert tesz érte – nem várja mástól, hogy helyette cselekedjen, és nem gyárt kifogásokat, hogy „miért nem lehet”. Hála Istennek vannak jó példaképek is, akiket követni lehet. A döntés a te kezedben van - mint mindig: továbbra is bűnbakot keresel, hogy miért nem működnek a dolgok az életedben úgy, ahogy szeretnéd VAGY cselekszel és kitartva a kitűzött célod mellett minden áron eléred azt?


Emlékezz a facebookos példámra, a látszólagos ügyködés NEM cselekvés. Konkrétan olyant kell tegyél, ami közelebb visz a célodhoz, nem olyant amit kirakhatsz a kirakatba és kifogásként használhatsz, hogy „de nézd mennyi mindent tettem érte”.
Rajtad áll a saját és a Magyarság jövője is – kérlek, cselekedj és ezáltal teremtsünk egy szép jövőt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x