Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll

Havasi Patrícia

Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Nap a Szűz jegyébe lépett, ezzel asztrológiailag be is köszöntött az őszi időszak. Az ősz, mint az aratás időszaka asztrológiailag a Szűz jegynek tudható be, mivel e jegy szülöttei minden kétségen kívül, a legjobban értenek az analizáláshoz, a számvetéshez, az összegzéshez. Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, az alábbi cikkből, most megtudhatod. 

„Ami jön, fogadjátok. Ami megy, engedjétek!”

Jupiter, a nagy szerencse bolygója 2015. augusztus 11-ig tartózkodott az Oroszlán jegyében, azóta már a Szűz jegyében áll és kezdi el osztogatni a jutalmakat, főleg Szűz jegyben álló Nap, Ascendens vagy Hold érintettségűek számára. A Jupiter nem hagyja cserben az Ikrek és a Mérleg jegy szülötteit sem, de áldásos hatását leginkább a Szüzek fogják élvezni, olykor magad sem fogod felfogni, hogy a szerencse ennyire nagyvonalú lesz veled. 2015. év asztrológialag egyébként is a Jupiter éve, most, hogy a Jupiter belépett a Szűz jegyébe, ott ahol a Nap is tartózkodik szeptember végéig, egy mesés időszak veszi kezdetét. A Jupiter azon a területen fogja osztogatni ajándékait, amelyik asztrológiai házadba lépett be most, ami mindenkinek egyéni. Nem mindegy persze, hogy milyen planéták állnak az érintett házban, azok milyen területet uralnak, érdemes utánanézned, hogy az életed mely területén várható a csoda. Élvezd ki az előtted álló lehetőségeket, mert sok lesz a jóból.


 

Egy másik asztrológiai esemény szintén a Szűz havában történik, augusztus 27-én a Merkúr belép a Mérleg jegyébe, mely az Ikreket, Szüzeket, Nyilasokat és Mérlegeket érinti leginkább. Érdemes elgondolkodni, hogy minden Tőled telhetőt megtettél-e az életed bármely területén vagy akad-e még olyan megoldandó feladat, amihez hozzá kellene magadat még tenni. Egy jó tanács, hogy mindig tegyél meg minden Tőled telhetőt bármilyen területet érintően és amire nincs ráhatásod, azt bízd a Sorsra. Ekkor tudod elengedni a problémát és nyugodtan tudsz majd aludni, továbblépni az életben.


Talán az év egyik legjelentősebb bolygómozgása is a Szűz havában zajlik, 2015. szeptember 18-án a Szaturnusz, mint a nagy tanító, a "Kapu Őrének bolygója" végleg elhagyja a Skorpió jegyét és 2017. decemberéig fog a Nyilas jegyében tartózkodni. Mit is jelent ez Nyilas és Ikrek érintettként? Ha eddig nem vállaltál felelősséget magadért, hát most meg kell tanulni! Jobb, ha magadtól vállalod fel ezt a feladatot, nem pedig a Sors kényszeríti majd rád, mivel az sokszor keményebb tud lenni. Nem kell megijedni a Szaturnusz tanító, sokszor nehézséget hozó hatásáról, mert megélheted ezt egy másik szinten is. Felelősséget úgy is vállalhatsz, ha ebben az időszakban kötsz házasságot, vállalsz gyereket, és persze a Társadért és a gyermekedért is vállalod a felelősséget. Ez talán a legnagyobb feladat egy ember életében, ha önmagán kívül egy másik emberért is felelősséget vállal. Ez is a Szaturnusz leckéje.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5912 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x