Az igazit keresve
Címlap / Ezotéria / Az igazit keresve

Lukács Tünde

Az igazit keresve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az "igaziról" szeretnék írni. Jobban mondva arról, hogy mindenki keresi az igazit. Nap, mint nap várjuk az "igazit", az Ikerlángot, a nagy szerelmet, vagy nevezzük bárhogyan azt a társat, akire vágyunk. Rengeteg nővel beszélgetek, többekkel napi szinten, és egy közös tényezőt látok minden esetben. Mindenki azt az ember hibáztatja, támadja, vonja felelősségre, akire vár, akivel kapcsolatot szeretne. Mindenki kívül és a másikban keresi a válaszokat és senki nem saját magában. 

Miközben arra a férfira vársz, akit életed párjának szeretnél, feltetted e már magadnak a kérdést, hogy vajon te alkalmas vagy e arra, hogy az ő élete párja legyél? Te tudsz e „igazi” lenni az ő számára? Amit látok a beszélgetések során az az, hogy folyamatosan görcsölünk és agyalunk a dolgokon, a másikat hibáztatjuk, egymásra mutogatunk, sokszor agresszíven viselkedünk, mindenféle feltételt szabunk és a saját érdekeinket abszolút előtérbe helyezzük, nem törődve azzal, hogy a másik mit szeretne. Gyakori az erőszakos megnyilvánulás és néha a hiszti. Várjuk a kedvest, de ha jelentkezik burkoltan elküldjük a fenébe, mert nem tudjuk hol járt eddig. Aztán csodálkozunk, hogy legközelebb ennyi kedve sem lesz jelentkezni. Mielőtt tehát nekiállunk megkeresni az igazit, először saját magunkon kellene néhány, sőt elég sok változtatást eszközölni.


Vissza kellene térnünk a nőies önvalónkhoz, aki kedves, lágy, érzelmi biztonságot nyújtó, elfogadó és befogadó. Rengeteg nőnek problémája van saját nőiségével. Gyakran ennek a hátterében transzgenerációs traumák állnak, mint például egy erőszak a háborúban, amelyet valamelyik ősünk ellen követtek el. Lehet egy gyermekkori molesztálás, egy régi már el is felejtett, félreértett mozdulat vagy mondat. Ezekben az eseteken a nők energetikailag lezárják magukat, kifele a nőies kisugárzás megszűnik. Le kellene tennünk a régi hiedelemrendszereinket is, amelyeket őseink neveltek belénk arról, hogy mit szabad és mit nem, mit illik és mit nem. Gyakran a szexualitásban jelennek meg ezek a gátak, mert bizonyos dolgokat régen belénk neveltek, arra utalva, hogy az nem elfogadott, nem egy „rendes” lányhoz illik.

Meg kellene találnunk magunkban a biztos középpontot, amihez szívesen csatlakozik a társ, mert ő is ezt keresi magában. A párok többsége nem azonos szinten van spirituális és hasonló dolgokban. Annak, aki már megtalálta magában a lelki békét, a belső biztonságot, aki stabilabban áll a világban, annak kellene társát is hozzásegíteni ehhez a fejlődéshez.
Ami a legfontosabb: meg kellene tanulnunk, mit jelent az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet. Meg kellene tanulnunk bízni a másikban, és saját magunkban. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Még akkor is, ha társunk néha-néha megbotlik. Hisz emberek vagyunk, és nem vagyunk tökéletesek. Lehet, hogy számunkra is hoz az élet olyan szituációt, amikor nem a legjobb döntést fogjuk hozni. Gondolkodjunk el rajta, mi mit várnánk társunktól ebben az esetben.


Amikor legközelebb a másikat kezdenéd támadni azért, mert nem úgy viselkedik, ahogyan te szeretnéd, akkor állj meg egy pillanatra, és nézz magadba. Ha támadsz, nem a szeretet vezérel. Ha a szeretet vezérelne, eszedbe sem jutna támadni őt, hisz megvan az oka, hogy így viselkedik veled. Nézz rá egy pillanatra más szemszögből is. Próbáld megérteni az ő helyzetét, az ő életét, és főleg az ő hitrendszereit. Ő sok mindent másképp lát, mint te. Lehet, hogy fog tanulni tőled sok dolgot, de hagyd meg a szabad akaratát, hogy akkor lépjen, amikor ő akar. A régi kapcsolati minták már nem működnek. Ezért van annyi válás, ezért mennek szét a párok. Sajnos sokan még ezeket a régi kapcsolati mintákat szeretnék követni, és próbálnak belegyömöszölni az életükbe egy hagyományos párkapcsolatot. Sok minden megváltozott, új energetikai rendszerek működnek, a régi már nem fog funkcionálni.
Most kaptál esélyt egy sokkal boldogabb életre. De hogy ezt meg tudd élni, rengeteg dolgot kell megváltoztatnod magadban. Nem a másikban- magadban.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8331 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x