Édes hét jön a Tarot szerint!
Címlap / Ezotéria / Édes hét jön a Tarot szerint!

Édes hét jön a Tarot szerint!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Vannak időszakok, amikor nem történik semmi szélsőséges dolog, csak úgy jó lenni és kész! Egy csésze zamatos, kedvünk szerint készült tea, egy falat finom süti, egy mécses, esetleg egy olyan zene, amit mindig szívesen hallunk, és máris kész a jó hangulat. Fokozható egy illatos fürdővel, vagy egy meleg, ölelős pléddel. Nem kerül sokba és nagyon-nagyon kellemes. Ezen a héten akár minden este engedjük meg magunknak a nyugalom perceit! Vidámabb, nyugodtabb, boldogabb napok várnak ránk!  

 Erre a hétre is 3 lapot húztunk, az első a hét első harmadát, a második a hét közepét, a harmadik pedig a hét végét jelképezi. A Rider Tarot kártya lapjait használtuk most Bolond - a hét eleje 

A laza elindulás a hetünket is jellemezheti. A hét első napja vagy őrült káosszal járhat - vagy épp azzal, hogy mindenhez lazán, nem túl nagy erőfeszítést gyakorolva, a dolgok saját tempójában közelíthetünk. Rajtunk múlik, hogy megbolondulunk, vagy bolondozunk ezen a héten.

Ha lazák tudunk maradni, ha nem görcsöljük túl a dolgokat igazán szuper pillanatok várnak ránk! 

Kiegyenlítődés - a hét közepe
Amit a hét elején megtettünk, most érik be. Ha meg tudtuk őrizni a nyugalmunkat, akkor a hirtelen indulás most egyensúlyba kerül. A pénzügyekkel, az új üzletek kötésével most kell foglalkozni. Ha pénzt akarunk keresni, ezek a napok a legjobbak rá.

Foglalkozzunk önmagunkkal minél többet! Most sokszorosan megtérül. 
Például kóstoljuk meg a Lucza családi borászat csodálatos desszertjeit és borait és ismerkedjünk meg a tarot kártyával! IDE kattinta találod az eseményt >> 

Mágus - a hét vége 
Ennek a lapnak van egy egészen profán értelme. Az alkotás "vegykonyhája" a mágus kelléktára nem más mint a saját monyhánk is lehet! Soha nem gondoltál még így rá? Pedig csak nézőpont kérdése. Az alkotó, teremtő képzelet akár egy új étel, vagy egy nagyon szép és finom új süti, torta, sütemény formájában is megnyilvánulhat! Ez magad és mások elvarázslására alkalmas módszer.

Tedd édesebbé a hetet! 

Összefoglalva: Amikor meg tudjuk őrizni a nyugalmunkat és tudunk saját időt (énidőt) teremteni, akkor a környezetünk is sokkal, de sokkal nyugodtabban reagál ránk! Próbáljuk meg! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x