Az év utolsó tízmilliószoros napja lesz kedden!
Címlap / Ezotéria / Az év utolsó tízmilliószoros napja lesz kedden!

Az év utolsó tízmilliószoros napja lesz kedden!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Te is azt hitted, hogy a tízmilliószoros nap azt jelenti, hogy minden csodálatos lesz és a boldogság kékmadara visz át a hátán a szivárvány alatt ezeken a napokon? Bevallom, én ezt gondoltam. Soha nem néztem utána, csak mindig láttam, hogy lesz ilyen nap, és de jó lesz mindenkinek. Aztán persze nem lett. Sőt, számomra ezek a napok általában végül mindig katasztrofálisak. Ha te nem szeretnél így járni, olvass tovább. 

Utána néztem, felkészültem és most megosztom veled is! Ezek a napok, a tibeti buddhizmus, négy legnagyobb ünnepére vezethetők vissza, melyek mind Buddha egy-egy életeseményéhez kapcsolódnak. Figyelj oda, ők nem a mi naptárunkat használják, emiatt ezek a napok az általunk használt naptárban mindig más napra esnek.

Az év első holdhónapjának 15. napján van az első, ekkor a tibeti buddhisták azt a két hetet ünneplik, amikor Buddha a megvilágosodása után visszatért apja városába és mindennap csodákat mutatott be.

A második, a negyedik holdhónap 15. napja, amikor két dologról is megemlékeznek. Az egyik Buddha születésnapja, a másik pedig a megvilágosodásának a napja.

A harmadik, a hatodik holdhónap 4. napja, ami arra emlékeztet, amikor Buddha hét hétre elvonult a tanítástól, majd ezen a napon újra visszatért követőihez.

Az év utolsó tízmilliószoros napja a kilencedik holdhónap 22. napja (ez lesz most) annak állít emléket, amikor Buddha az isteneket oktatta, hogy felszabadíthassa az édesanyját.


Ezek a napok, rendkívüli energiákkal bírnak akkor is, ha nem vagy buddhista, de csodát nem tesznek helyetted, ott fejtik ki hatásukat, amire te fordítod őket (és én ugye itt rontottam el). Nagyon fontos, hogy ezen a napon a jó dolgokra koncentrálj, és azzal foglalkozz, amit szeretnél magadnak megteremteni. Légy rendkívül tudatos! Rossz, negatív dolgok mindig történhetnek, de ezeket csak engedd el. Segít, ha hangosan is kimondod, utána pedig nem foglalkozol vele.

Arra gondolj, amit az életedben teremteni szeretnél! Próbáld minél pontosabban elképzelni, lásd tisztán, színesen, részletesen magad előtt, hogy mindaz amit szeretnél már a tiéd is. Ügyelj a pozitív megfogalmazásra, mert az univerzum olyan, mint egy kisgyermek, nem érti a nemet. Például, „nem szeretnék elázni”. Mit ért ebből az univerzum? „Szeretnék elázni!” És tádáá, kérd és megadatik, máris csavarhatod az esővizet a ruhádból. Minden vágyadat pozitív állításokkal fejezd ki, és azután, ugyanúgy ahogy a negatívumokat engedd el. Az univerzum nem szereti, ha kételkednek benne, ne foglalkozz ezzel egész nap, egyszer képzeld el pontosan és ennyi. Legjobb, ha délután 17:10 környékén szánsz erre időt, mert állítólag ekkor a legerősebbek az energiák.

Ha van kedved, időd és lehetőséged meditálj, de a legfontosabb hogy légy egésznap pozitív és tudatos. Ne felejtsd el, a jövődet te alakítod!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x